Business At Your Fingertips: Bedenk een unieke mobiele oplossing

Initiatiefnemers roepen bedrijfsleven op tot bedenken van mobiele applicatie

’s-Hertogenbosch, 16 mei 2013 – Met Business At Your Fingertips dagen initiatiefnemers Magnus, Samsung, SAP, T-Mobile en T-Systems organisaties uit een mobiele applicatie te bedenken waarmee zij hun business op een verrassende wijze verder optimaliseren. De initiatiefnemers ondersteunen de winnaar van deze wedstrijd bij het realiseren en implementeren van de bedachte mobiele app in hun organisatie. Het is de derde keer dat Business At Your Fingertips wordt georganiseerd.

Mobility
Steeds meer organisaties omarmen de mobiele wereld en buigen zich over hun mobiele strategie. Organisaties redeneren echter tot nu toe teveel vanuit de techniek. Magnus, Samsung, SAP, T-Mobile en T-Systems leggen met de competitie van Business At Your Fingertips de nadruk echter op het ontwikkelen van ideeën. Veel organisaties hebben namelijk wel plannen en ideeën voor het ontwikkelen van mobiele toepassingen, maar twijfelen vaak nog over het uitvoeren van een dergelijke applicatie. Magnus, Samsung, SAP, T-Mobile en T-Systems willen deze organisaties helpen met de technische invulling. Via de wedstrijd Business At Your Fingertips moedigen zij bedrijven en instellingen aan een onderscheidende mobiele oplossing te verzinnen.

Laatste winnaar Business at your Fingertips Award
Media Logistics won de tweede editie van Business at your Fingertips. Het bedrijf uit Gilze kwam als beste uit de bus, met een applicatie die slim gebruik maakt van GPS en track & trace. De jury waardeerde het innovatieve karakter van de app, die bovendien goed toepasbaar is binnen de hele organisatie.

Heeft uw organisatie ook een slim idee voor een nieuwe app? Organisaties kunnen zich inschrijven tot 17 juni 2013. Kijk voor meer informatie op http://www.businessatyourfingertips.nl

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 238.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op http://www.sap.com/netherlands.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: