SAP brengt gehele cloud-portfolio samen in SAP HANA Cloud Platform

Eén real-time platform als fundament voor het gehele cloud-portfolio

‘s-Hertogenbosch, 22 mei 2013SAP introduceert zijn eenduidige strategie voor het gehele cloud-portfolio: het SAP HANA Cloud Platform brengt het gehele cloud-portfolio van SAP bij elkaar in één real-time omgeving. Het real-time platform HANA vormt vanaf nu de basis voor alle cloud-oplossingen die SAP aanbiedt. Vooral in hybride cloud-omgevingen biedt deze aanpak grote voordelen, doordat klanten nu de mogelijkheid hebben om zowel hun on-premise als hun cloud-toepassingen op een en hetzelfde platform te baseren. Dit biedt klanten enorme flexibiliteit, keuze en verlaging van kosten.

Organisaties kunnen hierdoor hun bestaande investeringen optimaal inzetten en uitbreiden. Of het nu om SAP applicaties gaat die in het eigen datacenter draaien of in een public cloud, in een managed cloud-situatie en in hybride omgevingen. Met deze geïntegreerde aanpak profiteren organisaties van maximale flexibiliteit en een lagere Total Cost of Ownership (TCO). Het SAP HANA Cloud Platform geeft bovendien toegang tot alle cloud-oplossingen van SAP op een maximale schaalgrootte.
 
Real-time reageren op verandering
Het SAP HANA Cloud Platform ondersteunt gebruikers bij het snel opsporen van, analyseren van en reageren op wijzigingen in hun markt, zodat zij continu en real-time kunnen innoveren. Het platform bevat applicatieontwikkeling, integratieservices, database- en analytics-diensten. Het SAP HANA Cloud Platform is bovendien integraal onderdeel van het recent gelanceerde SAP HANA Enterprise Cloud. Deze oplossing combineert de kracht van real-time met de eenvoud van de cloud in één managed cloud-dienst.

SAP brengt alle bestaande cloud-applicaties onder in het SAP HANA Cloud Platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid dit platform te gebruiken voor het integreren van hun cloud-diensten en het uitbreiden hiervan. Op deze manier krijgen organisaties een maximum aan flexibiliteit en profiteren zij van de eenvoud van de cloud.

SAP public cloud-oplossingen via SAP HANA Cloud Platform
SAP biedt publieke cloud-oplossingen voor de volgende gebieden:

 • Mensen: de oplossingen van SuccessFactors, onderdeel van SAP, bieden ondersteuning bij het uitvoeren van personeelsstrategieën en geven inzicht in het personeel, waardoor medewerkers grip krijgen op hun eigen carrière.
 • Financieel: SAP Cloud for Financials (voorheen SAP Financials OnDemand), SAP Cloud for Travel (voorheen SAP Travel OnDemand) en SAP Business ByDesign geven een real-time en intuïtief financieel inzicht aan de gehele business. Daarnaast waarborgen deze oplossingen dat de administratie en financiële rapportages van multinationals voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
 • Gebruikers: SAP Cloud for Sales, SAP Cloud for Service en SAP Cloud for Marketing zijn oplossingen waarmee gebruikers kunnen samenwerken dankzij de onderliggende technologie van SAP Cloud for Customer. Het ontwerp is gericht op gebruikers, waardoor het eenvoudig in gebruik is. Dit biedt medewerkers de mogelijkheid om meer klantgericht te werk gaan door ieder contact relevanter, persoonlijker en onderscheidender te maken.
 • Toeleveranciers: Ariba, onderdeel van SAP, combineert cloud-gebaseerde applicaties voor procurement en facturatie met de grootste web-gebaseerde community. Hierdoor kunnen organisaties efficiënt en effectief in contact blijven en samenwerken met een internationaal netwerk van partners.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 238.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op http://www.sap.com/netherlands.

One Response to SAP brengt gehele cloud-portfolio samen in SAP HANA Cloud Platform

 1. Hey great blog! Does running a blog similar to this take a massive amount
  work? I have absolutely no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog soon.
  Anyways, should you have any ideas or techniques for new blog
  owners please share. I know this is off subject but I just needed to ask.
  Thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: