Magic Software beloont innovatieve partners

Partnerkanaal belangrijk voor ontwikkelen ideeën mobiele toepassingen

Houten, 3 juni 2013Magic Software, leverancier van software voor applicatie-integratie, heeft zijn partners beloond voor hun vindingrijkheid op het gebied van mobility-oplossingen. Reden hiervoor is dat de technieken voor innovatieve oplossingen beschikbaar zijn. Nu komt het aan op de ideeën die organisaties en partners hebben om de technieken op een zinvolle wijze in te zetten.

“Innovatie is juist in het huidige tijdsgewricht van groot belang. Het getuigt van grote kennis en kunde om met echt nieuwe ideeën te komen. Partners die hiertoe in staat zijn, willen we dan ook extra belonen,” zegt John Verwaaijen, General Manager van Magic Benelux. Hij reikte de Magic Innovation Awards 2013 uit tijdens de jaarlijkse Magic-partnerdag aan vijf partners.

Centric
De Division Construction Solutions van Centric bouwde met Magic een werkbonnenadministratie voor mobile devices. Met deze oplossing kunnen organisaties met een geringe investering de administratiekosten verlagen. De werkbonnen-app vervangt de traditionele papieren werkbon en is gericht op onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld door vastgoedbedrijven. Een onderhoudsmonteur kan hiermee vanaf zijn tablet aan de hand van de digitale werkbon onderhoud plegen aan een gebouw, bestellingen plaatsten, prijzen opvragen en zelfs een handtekening laten zetten door de klant voor akkoord. De app voorkomt het dubbel invoeren van informatie, wat de kans op fouten verkleint. Hiermee wordt onderhoudswerk een stuk efficiënter, effectiever, en dus goedkoper.

Forza Consulting
Forza realiseerde met Magic de beschikbaarheid van JD Edwards, het ERP-platform van Oracle, op mobile devices op een simpele en heldere manier. Daarnaast is het mogelijk om ook informatie uit andere systemen dan JDEdwards te tonen en te integreren.

Magic Minds
Magic Minds ontwikkelde met Magic een compleet supply chain management systeem bij een groot logistiek bedrijf. De gehele keten is door Magic Minds omgetoverd in Magic: van ERP tot tablet. Door communicatie met de boordcomputers van de vrachtwagens kunnen statussen en ladingen online en real time gevolgd worden. Ook worden al apps getest die partners van de logistieke onderneming op een simpele en makkelijke manier informatie verschaffen over ladingen en statussen.

Monaco
Monaco ontwikkelde op basis van Magic-software een nieuw product voor de medische branche. Ze ontwikkelden Modena: een Elektronisch Zorg Dossier waarbij de patiënt centraal staat en vanuit de patiënt zorg wordt verleend. Zorgverlener hebben hiermee een goed, adequaat en helder overzicht van de verleende zorg en medicatie, alsmede planning en notities.

Vibes Consultancy
Vibes heeft optimaal gebruik gemaakt van de OEM-overeenkomst die Magic heeft met BI-leverancier MicroStrategy. Het op Business Intelligence (BI)-gerichte bedrijf heeft een Magic Channel voor bestuursinformatie gerealiseerd. Hierdoor heeft de wereldwijde Magic-community voor wie BI nog een grijs gebied was, kennis kunnen maken met het werken met real-time managementinformatie. Door de aanpak van Vibes is inmiddels een groot aantal partners met BI aan de slag gegaan.

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: