Gratis app RoadTrip voor volgen Modball Rally

Autofans kunnen rally op realistische wijze meebeleven

Houten, 20 juni 2013 – Op 21 juni 2013 gaat de Modball Rally 2013 van start: een zevendaagse rally met de meest exclusieve getunede auto’s. De reis gaat door tien Europese landen: de start vindt plaats in Londen en de rally eindigt in Praag. Een van de 180 auto’s die aan de rally meedoen, is de Ford Camaro van Geert Celie en zijn compagnon Johan Depuydt. De rallywagen wordt gesponsord door Magic Software, die daarnaast de app Roadtrip voor beide rallyrijders hebben gebouwd. Met deze app kan hun thuisfront nauw contact onderhouden. Ook kunnen de rallyhouders de Nederlandse en Belgische fans van het laatste nieuws op de hoogte houden.

De RoadTrip-app beschikt over een traveller-functie, waarmee Celie en Depuydt kunnen aangeven waar ze zich bevinden. Naast een plattegrond, kunnen ze hun ervaringen delen via het plaatsen van foto’s van de omgeving of gebeurtenissen en boodschappen achterlaten. Op deze manier kunnen de thuisblijvers en fans op de voet volgen hoe het duo de rally beleeft en ook zelf reageren op alle plaatsingen. “Voor de rallyfans biedt deze app een mooie uitkomst die de rally van dichtbij wil meebeleven, zonder dat zij zelf fysiek aanwezig hoeven te zijn,” zegt John Verwaaijen, General Manager Benelux bij Magic Software.

Over de Modball Rally
De Modball Rally is geen race. De organisatie van de jaarlijkse rally richt zich juist op de evenementen die elke avond plaatsvinden. Modball propageert veilig rijden en werkt nauw samen met de autoriteiten om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Inschrijving staat open voor iedereen. De Modball Rally vond voor het eerst plaats in 2007 in Europa. Inmiddels vinden er ook jaarlijks Modball Rally’s plaats in Australië en de Verenigde Staten. De in totaal 2.000 rijders bezochten 25 landen en 60 steden, en woonden onderweg 60 feesten en andere evenementen bij in 60 steden.

De Europese rally start op 21 juni 2013 in Londen en brengt de rijders via Amsterdam, Luxemburg, Zürich, Milaan, Venetië, Wenen en Bratislava naar het eindpunt Praag. Kijk voor meer informatie op www.modball.com.

Download de RoadTrip-app gratis op www.magicrt.eu

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: