Simac verbetert dienstverlening met infrastructuurmanagement-oplossing van CA Technologies

Oplossing voor IT-beheer biedt snelheid, inzicht en is kosteneffectief

Utrecht, 25 juni 2013Simac ICT België gaat CA Infrastructure Management (IM) 2.0 van CA Technologies inzetten. De oplossing moet leiden tot een betere kwaliteit van de dienstverlening, een hogere voorspelbaarheid van opkomende problemen en een grotere efficiëntie voor hun klanten in de Benelux en Centraal Europa. Daarnaast zet de IT-integrator en managed service provider CA IM 2.0 in om hun eigen IT-omgeving te verbeteren en de managementkosten te verlagen.

CA IM 2.0
CA Infrastructure Management 2.0 is een oplossing om processen van de gehele IT-omgeving te overzien en te beheren. Het levert dynamische analyses van de IT-prestaties, waaronder van fysieke en virtuele systemen. Op deze manier ontvangt Simac een enkel overzicht van de wijze waarop het spraak-, video- en dataverkeer zich door de IT-omgeving beweegt. De innovatieve dashboards van de oplossing maken het bovendien voor Simac en haar klanten mogelijk om snel en proactief problemen binnen de infrastructuur te achterhalen. Zo kunnen zij een probleem oplossen voordat het de business services nadelig beïnvloedt.

‘CA IM 2.0 vertaalt enorme hoeveelheden data naar bruikbare inzichten’, zegt Ron de Koning, country manager bij CA Technologies in België. ‘IT-teams, zoals die bij Simac, profiteren zo van een overzichtelijke weergave van het complete management voor de IT-infrastructuur. Deze oplossing helpt Simac daarnaast bij het leveren van een proactieve en optimale customer experience, aangezien zij dienstbedreigende problemen oplossen voordat deze zichtbaar zijn voor de eindgebruiker.’

Overzicht van de IT-infrastructuur
Veel toonaangevende financiële instituties, telecommunicatieproviders en commerciële bedrijven in de Benelux vertrouwen op Simac om hun business services en IT-toepassingen te beheren in zowel fysieke, virtuele, cloud en mobiele omgevingen. Voor een eenduidig overzicht combineert CA IM 2.0 de infrastructuurprestaties, de beschikbaarheid, traffic flow, capaciteit en de reactietijd van applicaties.

‘De weergave van alle aspecten van CA Infrastructure Management geeft inzicht in de totale zakelijke dienstverlening. Hierdoor kunnen onze klanten problemen en uitdagingen beter voorspellen, visualiseren en oplossen. Daarnaast kunnen zij de performance en de beschikbaarheid van de IT-infrastructuur aanzienlijk verbeteren, en de capaciteitsbehoeftes en -tekorten beter begrijpen’, zegt Herman van den Broeck, senior consultant bij Simac ICT België.

Over Simac
Simac ICT België is een technologiebedrijf dat actief is in de Benelux en Centraal Europa. Het bedrijf levert en onderhoudt hoogwaardige technologie in middelgrote en grote organisaties en telt 900 werknemers. Simac biedt deze organisaties zowel diensten voor hun ICT-infrastructuur, ICT-applicaties, industriële elektronica en automatisering.

Over CA Technologies 
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA Cloud Commons www.cloudcommons.com
CA YouTube Channel www.youtube.com/catechnologies
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: