CA Technologies gaat samenwerken met vijf nieuwe partners

Global Partner Program en toonaangevende technologie trekken nieuwe samenwerkingen aan

Utrecht, 1 augustus 2013CA Technologies heeft in de afgelopen maanden vijf nieuwe partnercontracten ondertekend. Alle betrokken partners zijn lid geworden van het CA Global Partner Program.

“CA Technologies ontwikkelt nauwe relaties met partners om hun klanten te helpen bij het transformeren van een organisatie die IT alleen beheert, naar een bedrijf die innovatie kan leveren”, zegt Marco van Lieverloo, Country Manager bij CA Technologies in Nederland. “Met onze technologie en het Global Partner Program kunnen onze partners meer adviserende en meer winstgevende klantrelaties ontwikkelen. We zijn dan ook zeer tevreden met het aangaan van deze nieuwe partnerovereenkomsten.”

CA Technologies kan vanaf nu de volgende organisaties onder haar partners rekenen:

SMT
SMT is een reseller van CA Nimsoft en CA Infrastructure Management. Met het portfolio van CA Technologies, helpt SMT grote organisaties om hun complexe en kostbare monitoringbehoeften samen te brengen in een enkele schaalbare oplossing. Daarnaast kan SMT kleinere organisaties, die voor beheer meestal gebruik maken van point solutions en open source, helpen om met CA Nimsoft Infrastructure en CA Infrastructure Management hun infrastructuur op een kosteneffectieve manier te monitoren en te beheren.

Traxion
Traxion is partner geworden van oplossingen op het gebied van security, waaronder CA GovernanceMinder voor identity governance, IdentityMinder als centrale identity managementoplossing en CA Control Minder om beveiligde toegang tot IT-systemen te beheren. ‘De security-oplossingen van CA Technologies passen goed in het dienstenportfolio van Traxion dat zijn portfolio heeft verbreed van Identity Management naar Information Security. We verwachten een aantal van onze klanten zowel in Nederland als in België hiermee een passende security-oplossing te kunnen bieden’, zegt Evert van den Branden, General Manager bij Traxion.

Trusted-ID
Trusted-ID is consulting and implementatiepartner geworden van CA security-oplossingen, waaronder CA GovernanceMinder voor Identity Governance, CA IdentityMinder als centrale identity managementoplossing en CA Control Minder om beveiligde toegang tot IT-systemen te beheren. De oplossingen van CA Technologies vullen de identity-oplossingen van Trusted-ID aan met Identity Governance Consultancy en Identity Lifecycle Management.

Systemation
Systemation is reseller en implementatiepartner voor CA Virtualization en CA Workload Automation. Met CA LISA kan Systemation softwareontwikkelaars een oplossing bieden om het hele ontwikkelingsproces te virtualiseren waarmee het voor teams mogelijk is om tegelijkertijd aan nieuwe releases te werken, het ontwikkelproces te versnellen, en om het aantal errors (fouten) of bugs te beperken doordat testprocessen geprofessionaliseerd kunnen worden.

Odysseus
Odysseus is implementatiepartner en reseller voor de productenlijn CA Clarity Project en Portfolio Management (PPM). Hiermee stelt zij haar opdrachtgevers in staat betere investeringsbeslissingen te nemen door inzicht in en overzicht van de projectenportfolio, resource capaciteit en financiën te organiseren. Daarnaast is het eenvoudig in het gebruik en brengen deelnemers van de global user community toegevoegde expertise aan de gebruikers. Odysseus is tevens reseller van on-premise en on-demand versies van het platform, waarmee zij voorzien in de behoefte van diverse klanten aan een gecentraliseerde controle over portfolio’s, programma’s en projecten.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten http://www.ca.com/us/rss/
CA Cloud Commons http://www.cloudcommons.com
CA YouTube Channel http://www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts http://www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: