Dassault Systèmes verrijkt 3DEXPERIENCE Platform met IFWE Compass interface en meer cloud software

V6R2014 Release maakt intuïtieve IFWE Compass gebruikersinterface toegankelijk voor alle applicaties en bevat aanvullende cloud services

Maarssen, 12 augustus 2013Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE Company, specialist in 3D-ontwerp, 3D digitale prototypes en Product Lifecycle Management (PLM), introduceert V6 Release 2014. Deze nieuwe versie van het 3DEXPERIENCE-platform is uitgebreid met een aantal aanvullende cloud services en een nieuwe intuïtieve interface voor alle applicaties.

Licenties en SaaS

  • V6R2014, die voor contractklanten zowel in licentievorm als Software as a Service (SaaS) leverbaar is, bevat zowel bestaande als nieuwe industriespecifieke functionaliteit, waaronder:
  • ‘Single Source for Speed’ industry solution experience, nu ook beschikbaar in de cloud;
  • CATIA Concept Creative Design, Mechanical Design, Machine Equipment Design, Showreel Experience en Mechanical & Shape Engineering;
  • SOLIDWORKS Mechanical Conceptual;
  • SIMULIA Results Explorer, Abaqus Fluid, Concept Innovation voor CATIA en Concept Innovation voor SOLIDWORKS;
  • DELMIA Assembly Planning en Milling Machining;
  • ENOVIA Program Management en Engineering BOM Management.
  • De lijst met alle cloud-functionaliteit in V6R2014 staat op: http://www.3ds.com/products-services/latest-v6-release/.

Samenwerken in de cloud
“Deze introductie is een belangrijk moment in de historie van Dassault Systèmes en het resultaat van onze commitment om klanten innovatieve toegevoegde waarde te leveren”, zegt President en CEO Bernard Charlès. “Het is een cloud-aankondiging, maar de cloud betekent voor ons veel meer dan alleen een infrastructuur. Het is een manier van werken en de omgeving waar consumenten hun meningen, ideeën en feedback delen: een kweekvijver voor innovaties en het bedenken van nieuwe ideeën. Het 3DEXPERIENCE-platform toont dat potentieel en helpt het te benutten. Het geeft onze klanten bovendien een uniform holistisch inzicht in hun business en ecosysteem om betere belevingen voor hun consumenten te kunnen creëren.”

Intuïtieve nieuwe gebruikersinterface
“V6R2014 bevat een nieuwe gebruikersinterface die de waarde van bedrijfsapplicaties voor iedereen toegankelijk maakt en de wereld van IT-platformen transformeert,” zegt Monica Menghini, Executive Vice President, Industry & Marketing bij Dassault Systèmes. “Deze interface is zo intuïtief dat we de naam ‘IFWE Compass’ hebben gekozen. In het bedrijfsleven worden ‘what if’-scenario’s gebruikt om de beste oplossing te vinden en de juiste beslissingen te nemen. Daarom helpt deze nieuwe versie van het 3DEXPERIENCE-platform businessmanagers bij het verbinden van ideeën, mensen, data en oplossingen, voor het creëren van ervaringen die klanten verrassen en de merkloyaliteit versterken.”

Meer informatie over de nieuwe functionaliteit en verbeteringen in V6R2014 is te vinden op:  http://www.3ds.com/products-services/latest-v6-release/.

3DEXPERIENCE Platform_V6R2014_CATIA

3DEXPERIENCE Platform_V6R2014_DELMIA

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DExperience-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen inmiddels waarde toe aan meer dan 170.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM en 3DVIA zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: