Schneider Electric toont Energy Management Services op Vakbeurs Energie

Hoofddorp, 11 september 2013Schneider Electric is ook dit jaar te vinden op de Vakbeurs Energie. Centraal op de stand staat de Energy Management Life Cycle. Dit stelt bedrijven in staat een gestructureerd energieplan op te stellen. Schneider Electric toont op de beurs oplossingen die bedrijven helpen in elke fase van het energieproces: van het opstellen van een strategisch energieplan, tot het inkopen, controleren, optimaliseren en rapporteren van en over energie.

Op de stand geeft Schneider Electric demonstraties van Energy Management Services voor de industrie- en gebouwsector, waarbij zij zowel de besturing van de software als de monitoring zal tonen.

Energiemanagement voor industrie
Voor de industrie toont Schneider Electric voor het managen van energie de oplossing Citect-besturing en het online energiemonitoringssysteem SPM7. De software verzamelt en organiseert data vanuit verschillende applicaties en netwerken uit de faciliteit. De data wordt vervolgens gestructureerd en visueel getoond, zodat een energiemanager deze gemakkelijk kan delen met belanghebbenden en snel actie kan ondernemen.

Energiemanagement voor gebouwen
Voor de gebouwsector toont Schneider Electric een demo van het eigen hoofdkantoor in Hoofddorp waar de SmartStruxure-besturing en het online energiemonitoringssysteem Energy Operation draait. Met dit gebouwmanagementsysteem is Schneider Electric in staat klimaatsystemen, energieverbruik, verlichting, beveiliging en andere belangrijke gebouwgebonden systemen van iedere toeleverancier te monitoren, bewaken, besturen en te beheren. Het systeem hielp het bedrijf bovendien de duurzaamheidscertificering BREEAM-NL Excellent en het ISO 50001-certificaat te behalen en om een hogere energieprestatieklasse volgens EN15232 te bereiken. EN15232 verdeelt regelsystemen voor gebouwautomatisering en gebouwbeheer onder de energieprestatieklassen A tot en met D.

Vakbeurs Energie vindt plaats van 24 t/m 26 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Schneider Electric is te vinden in Hal 1, stand C027.

Journalisten zijn uiteraard van harte welkom op de stand. Voor interviews zijn op de stand meerdere specialisten beschikbaar, waaronder Geeke Pouw, Energy Consultant & Certified Professional Energy Manager en Robert van de Giessen, Corporate Sales Director Mainland Europe Professional Services van Schneider Electric. Wij plannen desgewenst graag een interview voor u in.

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2012 hebben ruim 140.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 24 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen. www.schneider-electric.nl

Vakbeurs Energie Schneider Electric

Vakbeurs Energie Schneider Electric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: