T-Systems biedt platform voor SAP cloud-diensten ook aan via Perfect for People

T-Systems breidt markt voor SAP cloud uit via resellers-model

Vianen, 23 september 2013T-Systems en Perfect for People zijn een overeenkomst aangegaan voor het aanbieden van de veilige enterprise SAP cloud-diensten van T-Systems. De samenwerking is gericht op het breder beschikbaar maken van de diensten op de Nederlandse markt via een resellers-model.
 
T-Systems’ snelgroeiende SAP cloud-dienst wordt reeds bij veel organisaties naar volle tevredenheid benut. Meer dan 80 procent van alle SAP transacties die T-Systems wereldwijd aanbiedt, worden geleverd vanuit de cloud. T-Systems richt zich direct op multinationals en organisaties in het topsegment van de grootzakelijke markt. Dankzij de nieuwe samenwerking met Perfect for People zijn de diensten nu ook beschikbaar voor een bredere groep SAP gebruikers in het grootzakelijke en middensegment van de Nederlandse markt.
 
Perfect for People is een bekende speler in de Nederlandse markt die zich volledig richt op SAP dienstverlening. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met SAP implementaties, SAP consultancy en het beheer van SAP omgevingen. Het breidt de reeds bestaande dienstverlening nu verder uit met SAP cloud-oplossingen van T-Systems. De oplossing is met name geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een veilige en solide infrastructuur die kan meegroeien en eventueel krimpen met de business.
 
Schaalbare on-demand dienst
SAP gebruikers maken al veelvuldig gebruik van managed hosting voor niet-bedrijfskritische applicaties. Middelgrote en grotere ondernemingen zijn echter nog terughoudend in de overstap van SAP naar managed hosting-omgevingen. Zij willen immers de risico’s bij de overgang naar de cloud voor hun bedrijfskritische SAP systemen tot een minimum beperken. Doordat T-Systems de overstap al jarenlang voor multinationals realiseert, kan nu ook de midmarket en het hogere segment profiteren van een veilige overgang.
 
Niet alleen toegankelijk voor zeer grote ondernemingen
Voor T-Systems is Perfect for People vanwege hun ervaring met SAP diensten de meest logische partij om de cloud-oplossingen van T-Systems breder in de markt te zetten. “Al sinds 2005 hebben wij vele grote en complexe SAP omgevingen succesvol naar de cloud gebracht. Nu hebben we de juiste partner gevonden om een breder deel van de markt te laten profiteren van de voordelen van ons dynamische SAP platform”, zegt Jerry Boezel, Managing Director bij T-Systems Nederland.
 
“Tot op heden was een flexibele en schaalbare enterprise infrastructuur alleen voorbehouden aan de hele grote ondernemingen. Nu wij reseller zijn van de T-Systems SAP cloud- en hosting-diensten kunnen wij deze bewezen enterprise infrastructuur ook aanbieden aan onze opdrachtgevers”, zegt Ferdinand Clevers, General Manager bij Perfect for People. “Dit met behoud van onze deskundige en persoonlijke klantaanpak wat ons onderscheidt in het bedienen van onze markt. We kunnen dit desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld SAP softwarelicenties of SAP technisch en/of functioneel beheer.”

Over Perfect for People
Perfect for People is een SAP consulting-, projecten- en beheerorganisatie. Het portfolio bestaat uit de volgende SAP oplossingen in combinatie met een duidelijke branchefocus: Customer Relationship Management (CRM), Business Intelligence (BW/BO),HANA, Mobility (Sybase SUP), Supply Chain Management (SCM), Finance & Controlling (FiCo), SAP Solution Manager (SSM), Technical Services (TS), Development & Integration (D&I) en Project Management (PM). Hun visie en uitgebreide kennis rondom beheerprocessen, techniek en mensen komen samen in onze beheerpropositie. Er werken bij Perfect for People alleen gedreven mensen met diepgaande proces- en SAP-kennis en veel ervaring. Samen leveren ze al jarenlang goede kwaliteit en realiseren een zeer hoge klanttevredenheid.
Perfect for People is onderdeel van SOA PEOPLE GROUP. SOA People is de 100% SAP-partner met tegen de 500 consultants in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk, gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en ondersteunen van SAP-oplossingen. Meer informatie is beschikbaar op www.perfectforpeople.nl.
 
Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 52.700 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2012 genereerde T-Systems circa 10 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl
 
Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 133 miljoen mobiele klanten, ongeveer 32 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 maart 2013). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 230.000 werknemers. In het boekjaar 2012 realiseerde de Groep 58,2 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2012).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: