CA Technologies beveiligt cloud-aanbod van ClickSoftware met identiteits- en toegangsbeheeroplossingen

CA IdentityMinder, CA SiteMinder en CA SiteMinder Federation beheren cloud-diensten voor servicetechnici

Utrecht, 26 september 2013ClickSoftware heeft gekozen voor de identiteits- en toegangsbeheeroplossingen van CA Technologies voor het beveiligen van zijn cloud-diensten.

ClickSoftware, een internationale leverancier van geautomatiseerde oplossingen voor het beheren en optimaliseren van mobiele werkkrachten, stelt bedrijven in staat de verplaatsingen van servicetechnici naar locaties van klanten op efficiënte wijze te coördineren. Daarnaast beheert het bedrijf de veldactiviteiten eenvoudig door middel van real-time communicatie en geoptimaliseerde planning. De implementatie van CA IdentityMinder, CA SiteMinder en CA SiteMinder Federation stelt ClickSoftware in staat de toegang tot hun cloud-oplossingen voor gebruikers veilig en efficiënt te bewaken.

Implementatie
Datanin, partner van CA Technologies, implementeerde de geïntegreerde oplossing van CA IdentityMinder en CA SiteMinder binnen een maand. Hiermee kunnen de afnemers van de cloud-diensten van ClickSoftware eenvoudiger nieuwe gebruikers toevoegen. Bovendien kunnen zij hun toegang tot de applicaties beheren door het bijwerken, blokkeren of verwijderen van gebruikers en door het bieden van de optie voor een single-sign-on (SSO).

CA SiteMinder Federation werd toegevoegd in de tweede fase van het project. Dit geeft klanten toegang tot aanvullende applicaties zonder zich opnieuw te hoeven aanmelden. Deze mogelijkheid is dit jaar nog beschikbaar voor klanten van ClickSoftware.

Partnerondersteuning
“We hebben de oplossingen van CA Technologies gekozen na een zorgvuldige marktanalyse van de verschillende concurrerende oplossingen”, zegt Igal Korach, Directeur Cloud Services bij ClickSoftware. “We waren met name onder de indruk over de partnerondersteuning en de prestatie van de software die een veilige en gebruikersvriendelijke ervaring levert.”

“CA Technologies is leider op het gebied van sterke beveiligingsoplossingen voor identiteit- en toegangsbeheer waarmee organisaties op een veilige manier gebruik kunnen maken van cloud-diensten,” zegt Paul Ferron, Director Security Solution bij CA Technologies. “Door de levering van onze oplossingen, hetzij on-premise of in de vorm van een service, bieden we onze klanten het summum van flexibiliteit. Dit geldt voor de wijze waarop ze hun activiteiten kunnen beschermen en bevorderen met zowat het breedste portfolio aan oplossingen voor identiteitsbeheer, toegangscontrole en gegevensbescherming.”

Over ClickSoftware
ClickSoftware (NASDAQ: CKSW) is leverancier van geautomatiseerde oplossingen voor het beheer van mobiele werkkrachten en het optimaliseren van de dienstverlening voor ondernemingen, zowel mobiel als intern. Het bedrijf heeft hoofdkantoren in de Verenigde Staten en Israël, en daarnaast vestigingen verspreid over Europa en Azië en het Stille Oceaangebied. Voor meer informatie kunt u terecht op www.clicksoftware.com.
 
Over CA Technologies 
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: