CA Technologies introduceert CA Nimsoft Monitor Snap

Gratis en eenvoudig te implementeren download biedt klanten met beperkte middelen zicht op gezondheid IT-omgeving

Utrecht, 9 oktober 2013CA Technologies heeft aangekondigd de CA Nimsoft Monitor Snap beschikbaar te stellen: een gratis en zeer functionele versie van hun veelgeprezen CA Nimsoft Monitor-oplossing. Deze download maakt het voor klanten met beperkte hulpmiddelen mogelijk om een beter inzicht te krijgen in de gezondheid van diverse IT-bronnen voor het bedienen van bedrijfskritische diensten.

Functionaliteit
In tegenstelling tot freeware, freemiums, periodieke trials, open source-oplossingen en commerciële producten voor het middensegment, levert CA Nimsoft Monitor Snap de volgende voordelen:

  • Kan in plaats van uitgebreide installaties en configuraties binnen een uur worden geïmplementeerd
  • Biedt een robuuste monitoring van de prestaties en beschikbaarheid van netwerkbronnen, fysieke en virtuele servers, storage en databases in een enkele geïntegreerde oplossing
  • Is gratis te downloaden voor maximaal dertig monitoringsapparaten met elk een onbeperkt aantal monitors zonder gebonden te zijn aan een bepaalde proefperiode.

Opkomende bedrijven die niet net als hun grotere zakelijke tegenhangers over alle middelen beschikken, hebben wel evenveel behoefte aan een oplossing die de gezondheid van hun IT-omgevingen controleert. Met CA Nimsoft Monitor Snap voorziet CA Technologies in deze behoefte. Daarnaast biedt het grote IT-organisaties en service teams van IT-afdelingen de mogelijkheid om nieuwe managementtechnologie in gebruik te nemen zonder kosten of onnodige risico’s. Dit stelt hen in staat om operationele kosten te verlagen en de veiligheid van de dienstverlening te verbeteren.

CA Nimsoft Monitor Snap levert:

  • Dashboards, alarmen en begeleide workflows, die gebruikers helpen om problemen snel te lokaliseren en op te lossen
  • Ingebouwde tips, trucs en best practices, die helpen de toepassing snel te leren kennen en in te zetten. Hiermee versnellen bedrijven de time-to-value aanzienlijk

Deze eerste versie van CA Nimsoft Monitor Snap is gebouwd op dezelfde codebasis als CA Nimsoft Monitor 7. CA Technologies is van plan om toekomstige versies van beide producten te synchroniseren en zal daarbij steeds deze codebasis behouden.

CA Technologies heeft bovendien een ondersteuningsplatform voor de gebruikersgemeenschap opgezet. Deze website, CA Snap Central, staat voor iedere gebruiker open en bevat een discussieforum, informatie, een kennisbank en instructievideo’s.

Download
Een gratis download van CA Nimsoft Monitor Snap is hier beschikbaar. Het product is ook verkrijgbaar bij de partners van CA Technologies.

Over CA Technologies 
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA Cloud Commons www.cloudcommons.com
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: