Dassault Systèmes groeit in derde kwartaal met vier procent

Maarssen, 29 oktober 2013 3DEXPERIENCE-specialist Dassault Systèmes heeft in het derde kwartaal van 2013 een omzet van 493,4 miljoen euro gerealiseerd (IFRS). Dat is vier procent meer dan in het derde kwartaal van 2012. De groei in terugkerende omzet uit onderhoudscontracten en verhuur bedroeg acht procent. Over de eerste negen maanden van 2013 groeide de totale omzet met zes procent in vergelijking met 2012.

Bernard Charlès, President & Chief Executive Officer van Dassault Systèmes, licht toe: “De resultaten van het derde kwartaal laten een convergentie van marktontwikkelingen zien, waarin de zwakke macro-economie nog steeds een bedreiging vormt. Terwijl klanten meer tijd nemen voor investeringsbeslissingen, hebben ze sterker dan ooit behoefte aan het leveren van onderscheidende productervaringen. Ondertussen gaan wij door met de realisatie van onze 3DEXPERIENCE-strategie en het verbeteren van de bedrijfsvoering, zoals het trainen van de sales in onze oplossingen en marktbehoeften, meer de focus leggen op efficiency en blijven investeren in research & development. Verder krijgen wij positieve feedback van klanten over de introductie van onze Cloud Industry Solution Experiences. Het gebruiksgemak en de compleet vernieuwde IFWE compass interface maken dat zij het 3DEXPERIENCE-platform als een compleet businessplatform gebruiken.”

  

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen inmiddels waarde toe aan meer dan 150.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM en 3DVIA zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

 

Contact
Co-Workx
Peter Gloudemans
Tel: +31 (0)6-53471777
E-mail: peter@co-workx.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: