WatchGuard Technologies reikt Benelux Partner Awards uit

Den Haag, 1 november 2013 – Tijdens de jaarlijkse Partner Conference voor de Benelux-regio heeft WatchGuard Technologies vorige week de Partner Awards uitgereikt. Een aantal geselecteerde partners ontving in de Efteling een welverdiende award uit handen van VP of Sales, Alex Thurber en Regional Sales Manager Etienne van der Woude. De prijzen werden verdeeld onder de partners uit de Benelux die de beste resultaten op verschillende gebieden hebben laten zien in het afgelopen jaar.
 
Best Partner Commitment Award
Secure Cyber Communications won de Best Partner Commitment Award. Deze gespecialiseerde security solution provider biedt producten, diensten en oplossingen op het gebied van informatie- en netwerkbeveiliging. Onlangs heeft het bedrijf nog de ‘WatchGuard Expert Partner’-status gekregen. “Zij ondersteunen ook resellers die onvoldoende kennis hebben op het gebied van onze XTM- en SSL-oplossingen”, zegt Van der Woude. “De jarenlange inzet en de ondersteuning aan andere partners maakt dat Secure Cyber Communications is beloond met deze prijs.”

MSSP Award
De Highest Growth MSSP Award was voor ClearMedia NV. Dit Belgische bedrijf levert professionele cloud-oplossingen, met een sterke focus op het hosten van virtuele werkplekken, (web)applicaties, websites en Software as a Service (SaaS). De Benelux Sales Manager licht toe: “Clearmedia is een WatchGuard MSSP-Partner met een enorme potentie. Zij hebben de WatchGuard-oplossing geadopteerd in hun portfolio om hun klanten de gewenste security te bieden. Gezien hun omzetgroei en potentie is deze award welverdiend.”

Wireless
Orbid NV ondersteunt MKB/KMO-organisaties op het gebied van Strategy & Operations, HR, Applicaties & ICT-systemen. “Orbid biedt de klant alle mogelijkheden die je van een managed wireless-oplossing mag verwachten”, aldus Van der Woude. Met de wireless-oplossingen van WatchGuard heeft Orbid extra omzetgroei gerealiseerd. Daarvoor werd het bedrijf dan ook beloond met de Highest Growth Wireless Award.

XTM Award
In de XTM-markt is eenzelfde prijs uitgereikt. Deze Highest Growth XTM Award ging naar WeSecure BV, specialist op het gebied van IT security. “WeSecure is een zeer succesvolle WatchGuard-partner met een complete focus op security oplossingen”, vertelt Van der Woude. “WeSecure was dit jaar zeer succesvol in new business en het omzetten van oudere type firewalls van WatchGuard naar onze nieuwe XTM-appliances.” Een welverdiende prijs, volgens Van der Woude.

Distributeur van het jaar
IT-distributeur Terach Benelux werd beloond met de prijs voor Benelux Distributor of the Year. De prijs werd toegekend voor de omzetgroei en de toegevoegde waarde van hun diensten voor de WatchGuard-resellers. “Terach Benelux is nog niet heel lang een WatchGuard-distributeur en toch hebben ze afgelopen jaar, zowel in Nederland als België nieuwe partners weten te overtuigen voor WatchGuard te kiezen. Mijn complimenten daarvoor.”
 
Reseller van het jaar
Eurosys NV ging er vandoor met de award voor de beste Benelux Reseller van 2013. Door WatchGuard breed in te zetten in hun eigen organisatie heeft Eurosys een hoge omzetgroei weten te realiseren. “Een topprestatie”, volgens Van der Woude.

“De samenwerking met onze partners waarderen we enorm. Met deze awards geven we uitdrukking aan onze waardering. Het is een mooie gelegenheid om partners in het zonnetje te zetten”, besluit Van der Woude.

image002

V.l.n.r.: Etienne van der Woude, Kris Verachtert van Orbid NV en Alex Thurber

image003

V.l.n.r.: Etienne van der Woude, Jan Krijgsman van WeSecure BV en Alex Thurber

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

One Response to WatchGuard Technologies reikt Benelux Partner Awards uit

  1. WeSecure says:

    Beter laat dan nooit, maar was super leuk event. Top dat WeSecure prijs heeft ontvangen vanwege de snelle groei van het WatchGuard platform: http://www.wesecure.nl/producten/watchguard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: