WatchGuard Techonologies presenteert XCS 10

Security appliance voor e-mail en internetcontent biedt nu ook Microsoft Hyper-V support en uitgebreide ondersteuning van IPv6 

Den Haag, 5 november 2013WatchGuard Technologies, leverancier van multifunctionele platforms voor netwerkbeveiliging, brengt een upgrade uit van de Watchguard XCS security appliance voor e-mail en andere internetcontent. Nieuw zijn de ondersteuning van Microsoft Hyper-V en IPv6 en de anti-spam functionaliteit voor uitgaande e-mail. De WatchGuard XCS 10 is eenvoudig te implementeren en te managen en is geschikt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. 

Beveiliging van e-mail
De WatchGuard XCS behoort tot de hoogst geclassificeerde appliances voor de beveiliging van e-mail en andere internetcontent. De appliance biedt effectieve en diepgaande beveiliging, inclusief krachtige data loss prevention. Uiteraard beschermt de XCS 10 tegen bedreigingen van internet, zoals spam, virussen, gecompromitteerde websites, gemengde bedreigingen en netwerkaanvallen. 

Daarnaast biedt XCS 10 ook uitgebreide ondersteuning van IPv6. Met een almaar groeiend aantal IPv6-devices en het langzaam opraken van IPv4-adressen in Azië, komt de overstap naar IPv6 er volgens Gartner onherroepelijk aan. Met de XCS kunnen organisaties dezelfde uitgebreide security controls op hun e-mail toepassen ook na de migratie naar IPv6 of gemengde omgevingen.

BYOD
Bovendien leidt de snelle toename van BYOD tot meer netwerktoegang voor gastgebruikers. Hierdoor kunnen IT-afdelingen er niet langer vanuit gaan dat bedreigingen alleen van buiten de organisatie komen. Om dit probleem aan te pakken heeft de WatchGuard XCS 10 ook anti-spam controls die de uitgaande e-mail schoonhouden. Zo helpt het de reputatie van de organisatie te beschermen. 

XCS Version 10 is een gratis upgrade voor alle gebruikers van XCS-hardware en de XCSv virtuele appliances met LiveSecurity-abonnementen.

“WatchGuard XCS levert effectieve en diepgaande beveiliging van e-mail en andere internetcontent, en bovendien data loss prevention. De nieuwste upgrade van ons operating system maakt implementatie en management door IT-professionals gemakkelijker en biedt nieuwe functionaliteiten om de uitdagingen rond virtualisatie en IPv6 het hoofd te kunnen bieden,” zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies.

 

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar.

WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

 

Contact
Co-Workx
Nelleke Braam
Tel: +31 (0)6 19 29 03 19
nelleke@co-workx.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: