WatchGuard Technologies benoemt DCB tot Nederlandse distributeur

Den Haag, 18 november 2013WatchGuard Technologies breidt de samenwerking met distributeur DCB uit. Door het nieuwe contract is het bedrijf niet langer alleen werkzaam in België en Luxemburg, maar ook in Nederland.

Sinds 1997 werken de twee organisaties al samen. Dankzij de uitbreiding van de overeenkomst gaat DCB de producten van WatchGuard nu ook leveren aan de Nederlandse markt. WatchGuard levert schaalbare, multifunctionele platforms voor netwerkbeveiliging. 

Basis
Door de jarenlange samenwerking heeft DCB veel ervaring met de producten van WatchGuard en legt daar dan ook de primaire focus op. De distributeur van oplossingen in netwerkbeveiliging heeft inmiddels in België en Luxemburg een goede basis gelegd als WatchGuard-distributeur. Daardoor biedt het bedrijf een toegevoegde waarde voor alle bestaande en toekomstige resellers in de Benelux. “Dat DCB dit heeft bereikt en deze meerwaarde ook weet vast te houden, heeft ons gezamenlijk doen besluiten om de distributieovereenkomst verder uit te breiden naar Nederland”, aldus Etiënne van der Woude, Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies.

“Door de jarenlange ervaring van DCB als Value Added Distributor is de uitbreiding naar Nederland een logische stap. DCB heeft een grondige kennis van de producten en diensten, een uitgebreide voorraad én een goed georganiseerde verkoopdienst met bijhorende logistieke afdeling. Bovendien biedt DCB ook contracten voor Maintenance en Support aan met vast omlijnde Service Level Agreements”, zegt Luk de Dobbeleer, Managing Director bij DCB.

 

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar.

WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Over DCB
Data Communicatie Business (DCB) is een toonaangevende, Belgische Value Added distributeur van kwalitatieve oplossingen voor netwerkbeveiliging, diensten en trainingen.

DCB is een onafhankelijk en particulier bedrijf. Sinds de oprichting in 1994 heeft DCB zich ontwikkeld tot een snelgroeiende onderneming in de internet-hardware, security- en monitoringbranche. Behalve dat het één van de belangrijkste distributeurs van de Benelux is, biedt DCB ook een breed scala aan ondersteuning, consulting en training. DCB biedt innovatieve oplossingen en de technische vaardigheden om deze te implementeren in bestaande netwerken. Daarnaast is het bedrijf toonaangevend op het gebied van Managed Security Services en VPN-oplossingen. http://www.dcb.be. 

 

Contact
Co-Workx
Nelleke Braam
E: nelleke@co-workx.nl
T: +31 (0)6 19 29 03 19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: