SmartCipher gekozen tot Security Product van 2013

Bescherming van bestanden waar ze ook gaan of hoe ze ook worden gebruikt

Capelle aan den IJssel, 26 november 2013SmartCipher Enterprise 3.0 van Covertix is gekozen tot Security Product van 2013 door CRN’s Test Center. De keuze viel op het beveiligingsproduct vanwege de innovatieve benadering van security: bestanden worden altijd en overal beveiligd, ongeacht het apparaat of programma waarmee ze geopend worden. De Nederlandse startup TecHarbor brengt SmartCipher op de Europese markt.

SmartCipher biedt bescherming op bestandsniveau en is te gebruiken als bescherming tegen aanhoudende internetdreigingen, om documentrechten aan een bestand te verbinden, veilige e-mailbijlages te versturen of beveiliging toe te voegen aan cloud-gebaseerde bestanden.

“De meeste end point security-oplossingen monitoren e-mail, webverkeer en andere gebruikersactiviteiten en proberen te voorkomen dat gevoelige data via die wegen verspreid wordt. Covertix focust op de inhoud van een bestand”, aldus Edward Correia, Managing Editor van het CRN Test Center. “Covertix stond al in CRN’s 2012 Emerging Vendors en heeft die belofte waargemaakt.”

Henk van der Heijden, medeoprichter van TecHarbor, leverancier van de Covertix-oplossingen: “SmartCipher is één van de meest innovatieve oplossingen die door TecHarbor op de Europese markt gebracht wordt. Het unieke van deze technologie is de combinatie van gebruikersgemak en optimale beveiliging, ongeacht waar de omgeving van het document zich bevindt.”

Over TecHarbor – Your safe haven
TecHarbor B.V. combineert kennis met zeer geavanceerde security software-oplossingen die zijn opgewassen tegen de hedendaagse digitale risico’s en uitdagingen. We brengen veelbelovende en bewezen technologie op de Europese markt en bieden ondersteuning voor een lange termijn succes. Meer informatie is beschikbaar op www.techarbor.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: