SAP Nederland stelt Jeffrey Raskeyn aan als Director Ecosystem & Channels

’s-Hertogenbosch, 17 december 2013 – Jeffrey Raskeyn (1970) is benoemd tot Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland. Raskeyn wordt verantwoordelijk voor het positioneren van SAP in het General Business segment.

Jeffrey Raskeyn heeft 19 jaar ervaring in de IT in diverse sales- & marketing managementfuncties. De laatste vijf jaar was hij werkzaam bij Hewlett-Packard Nederland in de functie van Country Manager Indirect Sales Enterprise Group. Hierbij werkte hij nauw samen met Value Added Resellers (VAR’s), System Integrators en Service Providers. Hij bouwde onder andere de cloud channel voor HP Nederland uit en was verantwoordelijk voor de indirecte sales, voor oplossingen op het gebied van servers, storage networking en technologiedienstverlening. Tevens heeft hij in het verleden bij IBM gewerkt als Marketing Programs Manager.

Voor SAP Nederland gaat Jeffrey Raskeyn in de rol van Director Ecosystem & Channels de diverse channelpartners van SAP managen, waaronder de VAR’s, SaaS-, SAP Business One- en distributiepartners.

Jeffrey Raskeyn 1

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 251.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.


*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

SAP
Ingeborg van Beusekom
T: 073 645 75 74
E: ingeborg.van.beusekom@sap.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: