CA Technologies en Logicalis SMC gaan samenwerken aan Release Automation

CA LISA Release Automation optimaliseert uitrol van applicaties

Utrecht, 7 januari 2014CA Technologies, leverancier voor IT-managementoplossingen, en Logicalis SMC, onderdeel van de Britse IT-dienstverlener Logicalis Group, zijn een partnership in Nederland aangegaan. Logicalis SMC, die zich hiermee als ‘premier partner’ bij het CA Global Partner Program voegt, gaat zich focussen op de levering, ondersteuning en implementatie van CA LISA Release Automation. Hiermee kunnen bedrijven een groot aantal complexe releases binnen de applicatie-lifecycle optimaliseren, van ontwikkeling en testing tot productie.

“Partners zijn voor ons van essentieel belang om de groeidoelstellingen, die wij als softwareleverancier hebben, te realiseren”, zegt Roger Veldpaus, partner director bij CA Technologies in Nederland. “Succesvolle implementaties bestaan uit de combinatie van goede software met de juiste kennis en kunde. Logicalis versterkt onze propositie met de inbreng van hun expertise en ervaring.”

CA LISA
IT Service Management (ITSM) richt zich op het procesmatig aansturen van de werkwijze voor IT-beheer. Logicalis SMC is al vijftien jaar specialist op het gebied van ITSM en Service Optimalisatie. De professionals helpen grote IT-afdelingen bij het verbeteren van hun prestaties en daarmee van de gehele IT-dienstverlening. Dat wordt onder meer bereikt door de processen en tools perfect op elkaar af te stemmen.

CA LISA Release Automation kan, als cruciaal onderdeel van de uitvoering van DevOps, de tijden van softwarereleases aanzienlijk verkorten door het totale releaseproces te vereenvoudigen en te standaardiseren. Hierdoor minimaliseren bedrijven bovendien de kans op fouten. Door veel processen te automatiseren, maakt de oplossing het voor kwaliteitsborgingsteams mogelijk om meer strategische services te leveren. CA LISA Release Automation helpt organisaties hun releasetijden te verkorten van maanden of dagen naar uren of zelfs minuten.

Samenwerking
Eugene Wolf, directeur van Logicalis SMC: “Snelle en foutloze dienstverlening naar de business, zoals de uitrol van nieuwe software-updates, kan alleen als de processen zoveel mogelijk geautomatiseerd verlopen. CA Lisa Release Automation sluit daarom goed aan op onze ambitie om IT-afdelingen beter te laten presteren met IT4IT. Met de adoptie ervan maken we continuous application delivery onderdeel van een integrale ITSM-aanpak”.

Over Logicalis SMC
Logicalis SMC is ruim 15 jaar marktleider in Service Management en grondlegger van Service Management as a Utility; een integrale aanpak die IT-processen, -tools en -professionals in samenhang bij elkaar brengt en met de business verbindt. We werken vanuit de overtuiging dat succesvolle IT-verandering steunt op vakmanschap, enthousiasme en daadkracht. Daarmee ontwikkelen we soepel werkende IT4IT-oplossingen, op basis van best practices in IT Service Management, Enterprise Portfolio Management en Continuous Delivery. Noodzakelijke bouwstenen, waarmee IT-organisaties stevig grip krijgen op hun dienstverlening en een duurzame relatie opbouwen met de business.

Bij Logicalis SMC werken meer dan 120 ITSM-professionals. De onderneming maakt deel uit van de Logicalis Group, een internationale aanbieder van IT-oplossingen en Managed Services met 3.500 medewerkers wereldwijd en een jaaromzet van $1,2 miljard. De Logicalis Group is een divisie van Datatec Limited, die genoteerd staat aan de beurzen van Johannesburg en Londen en een jaaromzet heeft van meer dan $5 miljard. Meer informatie over Logicalis SMC vindt u op: http://www.logicalissmc.com

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA Cloud Commons www.cloudcommons.com
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: