Het belang van contentmarketing

Volgens Willem Vierdag is het bewezen dat contentmarketing op zeer positieve wijze bijdraagt aan de loyaliteit en het imago van een organisatie. Op indirecte wijze kunnen organisaties met een slimme contentmarketingstrategie ook hun omzet verhogen. Tegelijkertijd blijkt reclame steeds minder effectief te zijn. Logisch, want gemiddeld zien we 3.600 uitingen per dag. We zoeken de reclame ook niet bewust op en krijgen het toch te zien. Hierdoor kan  reclame ook een negatieve uitstraling  hebben.

Dat contentmarketing een onmisbaar instrument is geworden, was ons al langer duidelijk. Het is volgens SEO-experts een essentieel middel om URL’s te plaatsen. En dus om beter vindbaar te worden. Voor een zinnig contentmarketingbeleid, moet je goede content kunnen bieden. Zie hier het belang weer van Public Relations (PR). Dankzij redactionele aandacht kunnen organisaties op organische wijze de zoekresultaten bij Google verbeteren.

One Response to Het belang van contentmarketing

  1. Pingback: Het geheim van goede contentmarketing | Co-Workx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: