CA Network Flow Analysis biedt uitstekend zicht op application performance

Analytics-software spoort automatisch prestatie-afwijkingen op, verbetert service levels en verlaagt kosten via Cisco-technologie

Utrecht, 28 januari 2014CA Technologies komt met een nieuwe versie van zijn CA Network Flow Analysis-software. Dit maakt gebruik van ‘next-generation’-technologie van Cisco om IT-afdelingen inzicht in het gedrag en de prestaties van hun applicaties te bieden. Bovendien kunnen zij beter afwijkingen opsporen, service levels verbeteren en de operationele kosten aanzienlijk verminderen.

Netwerkverkeer
CA Network Flow Analysis herkent automatisch meer dan duizend applicaties – wat netbeheerders direct veel zicht geeft op verkeerspatronen en het gedrag van de toepassingen. De oplossing maakt het daarnaast voor netwerkbeheerders eenvoudig om op maat gemaakte toepassingsprofielen te creëren. Het inzicht dat IT-afdelingen op deze manier verkrijgen, stelt hen bovendien in staat om potentiële problemen met de service delivery te achterhalen, om plannen te lokaliseren en te valideren voor nieuwe toepassingen, om het gebruik van netwerkresources te verbeteren en om onnodige kosten voor de infrastructuur te vermijden.

De oplossing koppelt automatisch alarmeringen aan gebeurtenissen die mogelijk impact hebben op de performance en daardoor security-risico’s kunnen opleveren. De IT-afdeling kan hierdoor proactief de kritische service levels beschermen, terwijl zij de kosten van het netwerk reduceren.

Cisco-technologie
CA Network Flow Analysis hanteert AVC (Application Visibility & Control)- en NBAR2 (Next Generation Network-Based Application Recognition)-technologie van Cisco om de detectie en analyse van dataverkeer te vereenvoudigen en te integreren. Het verzamelt ook rechtstreeks gegevens van de netwerkapparaten. Dit zorgt ervoor dat de oplossing meer kosteneffectief kan worden geïmplementeerd, onderhouden en geüpdatete.

“IT-bedrijven die niet in staat zijn de mogelijkheden van het netwerkbeheer te laten toenemen via een gerichte focus op de toepassingen, zullen uiteindelijk teveel uur besteden aan het garanderen van veilige service levels en krijgen er bovendien zeer weinig voor terug”, zegt John Smith, General Manager Infrastructure Management bij CA Technologies.”Met CA Network Flow Analysis behalen klanten dus veel betere resultaten met minder werk – wat uiteindelijk ook de mogelijkheden van de IT-afdeling verhoogt.”

Over CA Technologies 
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten http://www.ca.com/us/rss/
CA Cloud Commons http://www.cloudcommons.com
CA YouTube Channel http://www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts http://www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: