PST Business Services levert CA Nimsoft-oplossingen van CA Technologies

Expert in bedrijfscontinuïteit is nieuwste CA-partner voor monitoring en user-experience van websites in Nederland

Utrecht, 28 januari 2014CA Technologies en PST Business Services hebben hun samenwerking op het gebied van CA Nimsoft Monitor verder uitgebreid. CA Technologies heeft PST nu officieel tot Advanced Partner benoemd en als Managed Service Provider (MSP) aangesteld met betrekking tot CA Nimsoft Monitor. Daarbij ligt de nadruk op CA Nimsoft Cloud User Experience Monitor. Deze oplossing is specifiek gericht op het monitoren van websites en het optimaliseren van de user-experience.

“PST Business Services uit Tiel is een expert in bedrijfscontinuïteit en monitoring. Door alle CA Nimsoft-oplossingen aan hun portfolio toe te voegen, levert zij essentiële toegevoegde waarde aan de klanten van CA Technologies”, zegt Roger Veldpaus, Partner Director bij CA Technologies in Nederland. “We hebben in PST dan ook een strategische partner gevonden die de klantrelaties ondersteunt en producten verkoopt op het gebied van monitoring.”

Monitoring
Organisaties die geïnteresseerd zijn in bedrijfscontinuïteit en monitoring kunnen nu voor de CA Nimsoft Monitor terecht bij PST Business Services. CA Nimsoft Monitor is een IT monitoring-platform, dat organisaties schaalbare, gebruiksvriendelijke en flexibele monitoringsmogelijkheden biedt. De oplossing helpt managers bij het proactief monitoren van on-premise en cloud-gebaseerde infrastructuren. CA Nimsoft Monitor is bovendien gebouwd op een uniforme architectuur die organisaties in staat stelt om servers, netwerken, applicaties, databases, opslag, private en publieke clouds evenals de responstijd van eindgebruikers te monitoren.

CA Nimsoft Cloud User Experience Monitor biedt daarnaast een effectieve en grondige testing van websites – vanaf externe locaties en vanuit perspectief van de gebruiker. De oplossing helpt zo het juiste inzicht te krijgen om de user-experience te begrijpen en deze te optimaliseren. Organisaties zijn er met de Cloud Monitor dan ook van verzekerd dat de gebruikers en klanten de best mogelijke user-experience hebben bij het bezoeken van de website.

Delen van kennis
“De visie van PST is het volledig verzorgen van continuïteit van IT en daarmee van de bedrijfsprocessen van onze klanten”, zegt Olaf van Dam, Algemeen Directeur bij PST Business Services. “Op het gebied van infrastructuur monitoring past de samenwerking met CA Technologies daar uitstekend in. Dit partnership draagt bij aan de groei van CA Nimsoft Monitor, CA Nimsoft Monitor Snap en de door PST zelf ontwikkelde ‘plug and play’-PIMBOX.”

Van Dam voegt toe: “We hebben dan ook mooie plannen voor het komende jaar. Zo organiseren we samen met CA Technologies op 4 februari 2014 de Cloud Monitor Knowledge middag in Tiel. Als contactpersoon voor Cloud Monitor dienen wij deze middag als host en zullen wij met de vele gebruikers van Cloud Monitor onder andere de functionaliteit, service en support bespreken. Gebruikers kunnen op deze dag meer kennis vergaren waardoor zij de oplossing maximaal kunnen benutten.”

Voor meer informatie en registratie voor deze middag, kunt u terecht op:  http://www.pst.eu/nieuws/agenda/cloud-monitor-knowledge-middag/

Over PST Business Services
PST Business Services in Tiel is Business Partner van CA Technologies in Nederland.  Sinds 1990 bedient PST haar klanten met expertise in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door middel van bewaking van infrastructuur, applicaties en business processen.  Naast monitoring, high availability en disaster recovery verzorgt PST ook de vertaalslag van IT performance naar optimalisatie van bedrijfsactiviteiten en resultaten.  De klantenbasis van meer dan 200 bedrijven varieert van MKB tot multinationals en van logistieke dienstverlening tot verzekeringsmaatschappijen. Meer informatie vindt u op http://www.pst.eu

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: