CA Technologies komt met Management Cloud for Mobility

Oplossingen om mobiele initiatieven van organisaties te beheren en beveiligen

Utrecht, 25 februari 2014 – Op het Mobile World Congress, dat van 24 tot 27 februari plaatsvindt in Barcelona, lanceert CA Technologies hun Management Cloud for Mobility. Het is de eerste Cloud for Mobility-oplossing in de markt. Dit, als cloud-dienst geleverde, portfolio maakt het voor organisaties mogelijk hun business te beheren, te beveiligen en te laten groeien. Tevens kunnen bedrijven de productiviteit laten toenemen en levert het een verbeterde mobiele ervaring op voor eindgebruikers.

Drie onderdelen
Het portfolio bestaat uit drie complementaire oplossing-suites: Enterprise Mobility Management (EMM), Mobile DevOps en Enterprise Internet of Things. Klanten hebben de mogelijkheid en de flexibiliteit om het complete portfolio of aparte onderdelen aan te kopen. Tevens kunnen zij de oplossingen personaliseren en kosteneffectief op- of afschalen.

Enterprise Mobility Management
De EMM Suite helpt bedrijven de werknemersproductiviteit en -tevredenheid te vergroten door het beheer en de beveiliging van apparaten, applicaties, content en e-mail te vereenvoudigen. De vier producten binnen EMM behelzen:

  • CA Mobile Application Management (CA MAM): Levert beveiliging, beheer en controle over mobiele applicaties met geraffineerde regelgeving voor de toegang tot mobiele applicaties.
  • CA Mobile Content Management (CA MCM): Geeft beveiligde toegang tot content, data, samenwerkingen via documentsynchronisatie en toegang tot zakelijke datasystemen.
  • CA Mobile Email Management (CA MEM): Levert gebruikers beveiligde toegang tot hun zakelijke e-mail en past regelgeving toe op de monitoring en controle, zodat gevoelige e-mailinhoud beschermd blijft.
  • CA Mobile Device Management (CA MDM): Levert uitgebreide mogelijkheden om mobiele apparaten te leveren, te beveiligen en te beheren. Daarnaast kunnen bedrijven met CA MEM mobiele applicaties automatisch of via een Enterprise App Store in gebruik nemen.

Mobile Application Delivery
De Mobile DevOps Suite helpt organisaties om de mobiele applicaties, die gefocust zijn op de gebruikerservaring, sneller de markt op te brengen. Via Continuous Application Delivery en het verbeteren van de security, versnelt Mobile DevOps de time-to-market dan ook aanzienlijk. Door te werken met verschillende ontwikkeltools, talen en methoden, vereenvoudigt DevOps de bouw en het testen van API-gebaseerde mobiele applicaties. De vier producten binnen Mobile DevOps behelzen:

  • CA Layer 7 API Portal: Vereenvoudigt het uitgeven van API’s, neemt de ontwikkelaars           mee en stroomlijnt de snelle ontwikkeling van applicaties die gebaseerd zijn op die API’s.
  • CA Layer 7 Mobile Access Gateway: Levert algehele toegang tot het web en mobiel, authentiseert gebruikers gebaseerd op risiconiveaus en beschermt het datacenter tegen malafide toepassingen.
  • CA LISA Test for Mobile: Biedt mobiele en web-ontwikkelaars wereldwijde toegang tot een platform dat een uitputtende lijst simuleert van gebruikersscenario’s voor testdoeleinden.
  • CA LISA Service Virtualization: Hiermee kunnen klanten nieuwe mobiele applicaties testen in gesimuleerde (IT)-omgevingen.

Enterprise of Internet of Things (IoT)
Enterprise IoT stelt organisaties in staat om met het internet verbonden apparaten in gebruik te nemen, en om miljoenen Machine-to-Machine (M2M)-interacties te beheren en te beveiligen. De Enterprise of IoT levert bedrijven dan ook een solide en veilige basis om mobility uit te breiden met IoT-infrastructuur om tot een goede bedrijfsefficiëntie te komen.

KansenCA App Store
“De explosie van nieuwe apparaten, toepassingen, content en transacties in de mobiele omgeving brengen nieuwe uitdagingen mee voor organisaties van elke omvang. De CA Management Cloud for Mobility stelt deze bedrijven in staat om de uitdagingen van de mobiele economie om te zetten in significante kansen”, zegt Ram Varadarajan, General Manager New Business Innovation bij CA Technologies. “Met oplossingen die innovatie aanjagen, productiviteit laten toenemen en de ontwikkeling van mobiele diensten versnelt, breidt CA hun positie in IT-management uit. Hiermee helpt het softwarebedrijf organisaties klaar te maken voor de volgende technologische en zakelijke verandering – mobility.”

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op http://www.ca.com

Abonneer op CA Technologies
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/  
CA Cloud Commons www.cloudcommons.com  
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: