Word geen Target

In de VS is uitgebreid aandacht besteed aan de hack van supermarktketen Target, waardoor creditcardgegevens van 40 miljoen klanten ‘in vreemde handen’ kwamen. Target is de tweede grootste discount retailer in Noord-Amerika. De kans is dus redelijk groot dat de gehele retailmarkt ‘target’ wordt. Veel retailers denken echter dat zij niet gehackt kunnen worden, omdat ze de IT-security op orde hebben. Toch zijn er wel degelijk maatregelen tegen cybercriminelen te treffen. Lees hier welke zeven stappen retailers kunnen nemen om het cybercriminelen een stuk lastiger te maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: