WatchGuard lanceert Firebox voor beveiliging kleine kantoren

WatchGuard Firebox T10 biedt mogelijkheid nieuwe netwerkomgeving bedrijven te beschermen

Den Haag, 6 maart 2014 – Cybercriminelen richten zich op de zwakste schakel als zij willen inbreken op een bedrijfsnetwerk. Onderzoek heeft uitgewezen dat de thuiswerkplek van een werknemer en kleinere vestigingen van organisaties het meest gevoelig zijn voor aanvallen van buitenaf. WatchGuard Technologies introduceert daarom de WatchGuard Firebox T10 Unified Threat Management (UTM)-oplossing.

Voordelen Firebox T10
De Firebox T10 levert krachtige UTM-functionaliteiten en is snel te implementeren. De appliance is gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een kleine en goedkopere oplossing. De Firebox T10 is onder meer geschikt voor de retailmarkt en voor ziekenhuizen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: