Magic Software zoekt OEM-partners voor integratiesoftware

Magic Software wil zijn partnerkanaal gaan uitbreiden. Het bedrijf dat software levert voor applicatie-integratie zoekt Original Equipment Manufacturers (OEM’s) voor hun integratieplatform Magic xpi.

De software van Magic Software is volledig grafisch en werkt op basis van drag & drop. Het is codevrij en platform- en databaseonafhankelijk. Bovendien heeft Magic Software, als een van de weinige EAI softwarebedrijven, de GigaSpaces XAP In-Memory Data Grid computing (IMDG) technologie geïntegreerd in zijn eigen technologie.

Naar welke partners is Magic Software op zoek? “We zoeken vooral naar kleinere en middelgrote softwarebedrijven die vaak interne en externe systemen aan elkaar moeten koppelen voor hun klanten. Dit mogen ook internationale partners zijn, maar voorwaarde is dat ze een vestiging in Nederland hebben. Het maakt hierbij overigens niet uit welke softwarepakketten ze bieden, we kunnen vrijwel alles met elkaar integreren: van Human Resource Management en Supply Chain Management tot ERP.

Perceptive Software, voorheen Pallas Athena en leverancier van BPM- en Casemanagementsoftware, is in 2009 al een partner geworden. Zij selecteerden het iBOLT business integration-platform voor gebruik in hun BPM|One-oplossing.

Partners krijgen toegang tot de portal voor softwarepartners en de Magic Developer Community, zodat ze zelf ook aanbevelingen kunnen doen bij het ontwikkelen van de technologie. Ze krijgen een uitgebreide technische en commerciële training over Magix xpi. De korting op de licenties zorgt ervoor dat het partnership prijstechnisch erg interessant is. Tot slot ontvangen partners uitgebreide marketingondersteuning, waaronder lead generation. Als er geïnteresseerden zijn, kunnen deze zich aanmelden per e-mail (info-nl@magicsoftware.com) of telefoon (030-65 66 266).

Lees hier meer over deze oproep voor OEM-partners.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: