Offline mobiel werken: niet zo evident als u dacht

Mobiel werken vindt steeds meer zijn weg in het bedrijfsleven. Elke dag vinden nieuwe mobiele toestellen en apps hun weg naar de ondernemingen. Voor sommige toepassingen is offline werken inderdaad geen bezwaar, en is het dus een ideaal alternatief voor wanneer de netwerkverbinding wegvalt.

Maar wat gebeurt er met CRM-toepassingen voor het verkoopteam die op offline overschakelen wanneer er geen netwerktoegang beschikbaar is? Als zij niet rechtstreeks een bestelling kunnen plaatsen, kunnen de gegevens tijdelijk op het mobiele device opslaan en de informatie versturen zodra ze weer online zijn. Geen probleem, denkt u? Lees dan toch even verder.

John Verwaaijen is Manager Benelux bij Magic Software

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: