3D-printen creëert nieuwe businesskansen

Door innovaties in de techniek en toepassing van 3D-printen staan we aan het begin van een volgende industriële revolutie. Dat creëert voor de Nederlandse maakindustrie en serviceverlenende bedrijven interessante nieuwe businesskansen.

“Een belangrijk toegevoegde waarde van 3D-printen is het feit dat vrijwel iedereen daarmee eenvoudig creatieve ideeën tot leven kan brengen. Tot enkele jaren geleden was productontwerp en -ontwikkeling namelijk het exclusieve domein van R&D-afdelingen met een flink budget en volhardende uitvinders,” zegt Theo Verbruggen van Dassault Systèmes Benelux.

Lees hier verder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: