Schneider Electric partner Klimaatplein.com

Hoofddorp, 10 april 2014 – Schneider Electric heeft zijn partnership met Klimaatplein.com verlengd. Het Klimaatplein heeft als doel een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Op de website kunnen bezoekers maatregelen vinden die helpen hun CO2-uitstoot te verlagen. Het partnership past in de duurzame strategie van Schneider Electric.

Sinds 2013 is Schneider Electric Silver Partner van Klimaatplein.com. Door deel te nemen aan de website, ondersteunt het concern de doelstelling van het Klimaatplein, namelijk het reduceren van CO2-uitstoot. Ondernemers die duurzamer willen ondernemen, bijvoorbeeld door CO2-uitstoot te verminderen, kunnen via Klimaatplein.com diverse tips vinden. Bezoekers kunnen ook gratis gebruikmaken van een vijfstappenplan naar CO2-neutraal ondernemen.

 Duurzaam ondernemen helpt niet alleen CO2-verbruik te verlagen. Ondernemingen besparen ook op bedrijfskosten. De website van Klimaatplein brengt daarnaast vraag en aanbod van klimaatvriendelijke diensten en producten bij elkaar. Via social media kunnen deelnemers bovendien nieuwe ontwikkelingen en discussies delen. Tevens worden er events georganiseerd waar leden elkaar kunnen ontmoeten.

 ‘Een partnership met Klimaatplein.com past bij onze duurzame doelstellingen’, zegt Marcel Spijkers, Algemeen Directeur Schneider Electric. ‘Schneider Electric ontwikkelde de Planet & Society Barometer, waarmee we onze duurzame doelen in kaart brengen. Eén belangrijke doelstelling is het verder verminderen van onze CO-2 uitstoot en die van onze partners en klanten.’

Over Klimaatplein.com
Het Klimaatplein heeft als doel een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Die versnelling realiseren we door organisaties te informeren, inspireren en activeren om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Hiermee leveren we een bijdrage aan het tegengaan van klimaatverandering.

 Meer informatie over de doelstellingen en mogelijkheden van het Klimaatplein, vindt u op http://www.klimaatplein.com/

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2013 hebben ruim 140.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 24 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen. www.schneider-electric.nl 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: