Maak IT intuïtief benaderbaar

Vraag aan een IT’er wat op dit moment hot is in automatiseringsland, en hij zal antwoorden: Big Data, integratie en mobile – in willekeurige volgorde. Dat wordt gestaafd door de bekende IT-marktonderzoekers. Maar zij beschouwen de wereld, net als IT’ers, vanuit een technologisch perspectief. Want de gebruikers van IT-diensten hebben een heel andere optiek. Voor hen hebben gebruiksgemak, integratie en functionaliteit voorrang. Het is duidelijk dat aanbieders en gebruikers nog steeds verschillende prioriteiten hebben. Wat kan IT eraan doen om die flinke kloof nu eens echt te overbruggen? Lees hier verder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: