Top 10 security-blunders

Hackers gaan door met het verzamelen van persoonsgegevens, maar wat kunnen ze ermee?  Een identiteit stelen, creditcards aanvragen, gegevens verkopen, spam versturen en ga zo maar door. Consumenten zijn hier vaak het slachtoffer van. Tien procent van de Nederlanders is namelijk al weleens gehackt. Daarnaast ondervinden we last van storingen door cyberaanvallen. Denk aan de aanvallen op DigiD en verschillende banken vorig jaar. Lees hier wat de tien grootste beveiligingsblunders van het afgelopen jaar zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: