Game of Thrones in het partnerkanaal

Jeffrey RaskeynNiemand zal het succes van de serie Game of Thrones zijn ontgaan. Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld waarin een kolossale muur de zeven koninkrijken beschermt. Het land dat zich achter deze muur bevindt, is enorm en is niet in kaart gebracht. Niemand weet ook veel over de personen die hier leven. Vanwege de onzekerheid over de aard hiervan, is er een nachtwacht ingesteld die vanaf deze muur patrouilleert. Ondanks het hoge fantasy-gehalte van de serie, zijn er ook parallellen met het partnerkanaal te ontdekken. Want bedrijven gedragen zich door onwetendheid vaak zoals de nachtwacht uit de serie.

Lees de hele blog op Dutch IT-Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: