6 tips voor geslaagd integratieproject

Er zijn vele redenen waarom IT-afdelingen systeemintegratieprojecten uitstellen: weerstand tegen verandering, te hoge risicofactor, te grote investering vergeleken met de onmiddellijke voordelen, en zo kunnen we nog even doorgaan. Maar nu mobiel werken steeds meer realiteit wordt, nu online samenwerken steeds hoger op de agenda komt, en nu nieuwe cloud services hun weg naar de onderneming hebben gevonden, moet er echt werk gemaakt worden van de update van systemen, zodat gegevens bedrijfsbreed, veilig en efficiënt kunnen worden beheerd.

Maar omdat zulke projecten behoorlijk complex en duur kunnen worden, en bovendien lang kunnen duren, is het een goed idee om eerst een stapje terug te zetten en ervoor te zorgen dat de overkoepelende strategie is vastgelegd voor u aan het ontwikkelwerk begint. Lees hier zes tips voor een geslaagde systeemintegratie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: