Ontwikkelingen op het gebied van wearables

Ondanks het feit dat wearables steeds vaker in allerlei vormen en maten verschijnen, heeft de massale doorbraak nog niet plaatsgevonden. Smart watches die communiceren met mobiele telefoons en brillen die informatie geven over de omgeving zijn interessant, maar bieden nog te weinig mogelijkheden. Toch zie ik inmiddels al de nodige innovatieve toepassingen opkomen. Daarnaast verwacht ik veel nieuwe uitgewerkte ideeën in de nabije toekomst – zeker van Apple. Welke nieuwe ontwikkelingen kennen we nu? En wat kunnen we nog meer verwachten op het gebied van wearables?

De consumentenmarkt loopt voorop met het adopteren van draagbare technologie. Toch neemt het bedrijfsleven deze consumententrends snel over. Ik verwacht dat de zorgsector gaat zorgen voor de grote doorbraak van draagbare technologieën. Maar ook andere sectoren zijn druk bezig hun stempel op het wearables-concept te drukken.

 

Lees de hele blog van Ingeborg van Beusekom, Sr. Marketing Communications Manager & PR bij SAP Nederland op Marketingfacts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: