T-Systems host online bedrijfssoftware Exact voor Duitse markt

Vianen, 3 juni 2014Exact zet het cloud-platform van T-Systems in voor de hosting van Exact Online op de Duitse markt. De Exact-software wordt gebruikt voor het verwerken van bedrijfskritische processen en gegevens. Aanleiding voor de keuze van Exact is daarom met name de kwaliteit en de zware beveiliging van de datacenters van T-Systems.

Data veilig in ‘Duitse’ cloud
Met Exact Online biedt Exact een toonaangevende cloud-oplossing voor boekhouding en CRM, waarmee ook industrie-specifieke processen voor de sectoren accountancy, productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening zijn te automatiseren. De online bedrijfssoftware ondersteunt inmiddels meer dan 160.000 bedrijven. Exact Online biedt gebruikers veilige en betrouwbare toegang tot de belangrijkste bedrijfsgegevens – vanaf elke plaats en in real-time. Exact heeft de online dienstverlening recentelijk ook op de Duitse markt gelanceerd, conform de strikte wet- en regelgeving in Duitsland op het gebied van gegevensbescherming.

Schaalbare hosting services
Softwareleverancier Exact zocht een betrouwbare partij voor de hosting van zijn online services op de Duitse markt. “De samenwerking levert ons de flexibiliteit die nodig is om de  groeimogelijkheden op de doelmarkt te ondersteunen. Wij waren daarvoor opzoek naar een omgeving met solide service management, die voldoet aan de zeer strenge beveiligingseisen in Duitsland. T-Systems is daarvoor de beste partij vanwege de uitgebreide ervaring en goede referenties met cloud-diensten”, zegt Hartmut Wagner, Managing Director Cloud Solutions van Exact.

Dynamisch platform
Exact gebruikt het cloud-platform dat draait in de zeer streng beveiligde datacenters van T-Systems in Duitsland. Het bedrijf is hiermee verzekerd van betrouwbare hosting services. Het cloud-platform is bovendien snel uit te bouwen en aan te passen zodat het eenvoudig mee kan groeien met het toenemend aantal klanten van Exact. Zo biedt het direct ruimte aan nieuwe klanten van Exact Online in Duitsland. Het betreft een overeenkomst voor drie jaar.

Over Exact
Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt. De focus op financiële processen is sinds het begin in 1984 uitgebreid tot een compleet ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Dagelijks helpen innovatieve oplossingen als Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online wereldwijd meer dan 100.000 lokale en internationale bedrijven bij de aansturing van hun onderneming.
Exact ontwikkelt gerichte cloud- en on-premises-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder accountancy, productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening. Het hoofdkantoor van Exact is gevestigd in Delft, Nederland. De onderneming is sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. De omzet in 2013 bedroeg € 213 miljoen. Voor meer informatie over Exact ga naar: www.exact.nl
 
Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 50.000 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2013 genereerde T-Systems circa 9,5 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 142 miljoen mobiele klanten, ongeveer 31 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2013). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 229.000 werknemers. In het boekjaar 2013 realiseerde de Groep 60,1 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2013).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: