Schneider Electric introduceert Advantage Service Plans

Continuïteit waarborgen door ontzorging vanuit de fabrikant

Hoofddorp, 5 juni 2014 – Het is voor organisaties vaak een ingewikkelde klus om alle elektrische apparatuur te onderhouden. Het ontbreekt ze vaak aan de tijd, het budget en de kennis. Schneider Electric introduceert daarom Advantage Service Plans: uitgebreide onderhoudsprogramma’s die inspelen op de technische en financiële behoeften van organisaties.

Weinig bedrijven hebben een uitgebalanceerd werkschema voor het onderhouden van elektrische apparatuur. Dat kan tot drastische problemen leiden zoals storingen, waardoor organisaties met productiestilstand te kampen hebben. Met Advantage Service Plans zijn organisaties verzekerd van gedegen onderhoud. De onderhoudsplannen en -uitvoering verhogen de bedrijfszekerheid, zodat zij zich kunnen richten op de kerntaken. Schneider Electric stelt samen met de klant een onderhoudsplan op dat rekening houdt met de gewenste bedrijfsvoering en de financiële mogelijkheden.

Drie verschillende onderhoudsplannen
Het onderhoudsplan omvat drie pilaren: preventief, voorspellend en correctief onderhoud. Bij preventief onderhoud controleert het concern regelmatig alle apparatuur en de omgeving waarin deze staat. Denk hierbij aan temperatuur, luchtvochtigheid, stof en vervuiling. Het preventieve onderhoud optimaliseert de prestaties van de apparatuur en verlengt de levensduur.

Bij voorspellend onderhoud zet Schneider Electric een zelfontwikkelde diagnostische tool in die anticipeert op toekomstige fouten in de apparatuur. Dankzij assessments en aanbevelingen kunnen organisaties de tijd en het geld dat nodig is voor onderhoud beter beheren en downtime voorkomen.

Op het moment dat organisaties toch onverwacht met downtime te maken krijgen, telt iedere seconde. Daarom is het bij correctief onderhoud noodzakelijk dat iedereen weet hoe zij moeten handelen om productie-uitval te beperken tot een minimum. Deel van deze vorm van onderhoud is dat Schneider Electric een plan opstelt met daarin verschillende opties als het gaat om reserveonderdelen en arbeidskosten.

Naast de verschillende soorten onderhoud biedt Schneider Electric ook aanvullende diensten aan, zoals trainingen, het beheren en analyseren van onderhoudsgegevens, en het actualiseren van garantieregelingen.

Controle over budgetten
‘Organisaties kunnen met Schneider Electric Advantage Service Plans de Total Cost of Ownership (TCO) verlagen en meer controle over hun budgetten krijgen’, zegt Marcel Spijkers, Algemeen Directeur bij Schneider Electric in Nederland. “Tegelijkertijd zijn zij er zeker van dat hun apparatuur veilig en altijd beschikbaar is. Hierdoor kunnen zij zich op hun kerntaken richten en hoeven zij zich geen zorgen meer te maken over het functioneren van hun apparatuur.”

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2013 hebben ruim 150.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 24 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen. http://www.schneider-electric.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: