Comsec zet in op flinke groei in Nederland

Rotterdam, 10 juni 2014Comsec Cyber & Information Security Group heeft de intentie geuit om de komende jaren haar activiteiten flink uit te breiden en groei te realiseren in Nederland. Het Israëlische bedrijf, dat volledige dienstverlening levert op het gebied van cyber- en informatiebeveiliging, wil met een mooie basis aan klanten nu haar diensten en klantenkring op de Nederlandse markt aanzienlijk gaan uitbreiden.

Nederlands kantoor
Om dit te realiseren is Henk van der Heijden als externe adviseur ingehuurd. Hij vervult sinds 1 januari 2014 de functie van Managing Director a.i. Met meer dan 25 jaar ervaring in IT (security), sales en dienstverlening, heeft Van der Heijden de kennis en kunde om Comsec in Nederland op de kaart te zetten. Henk van der Heijden leidde van 2004-2010 al de Europese activiteiten van Comsec, voordat hij in 2010 naar CA Technologies overstapte. Als VP EMEA was hij verantwoordelijk voor de Security Business en hielp de Amerikaanse organisatie met hun groei in onder andere de Identity & Access Management (IAM)-sector.

Daarnaast is Arnoud Hablous per 1 mei van dit jaar in dienst gekomen als Area Sales Directeur Benelux. Hablous was in het verleden werkzaam als Enterprise Account Directeur bij CA Technologies, daarnaast als Country Manager bij Trend Micro Nederland. Met zijn ruim 19 jaar security-verkoopervaring in de Nederlandse markt en gedegen security-kennis is hij een ware aanvulling voor Comsec.
 
Experts aantrekken
Van der Heijden en Hablous zullen samen met Itay Evron, die hier vanuit Israël is gestationeerd voor aansturing van de levering, Comsec Nederland verder aansturen en groei verwezenlijken. Comsec Nederland is bovendien actief opzoek naar meerdere ervaren security-consultants om de lokale klanten te kunnen bedienen.

Over Comsec
Comsec is leverancier van volledige consulting-diensten op het gebied van informatiebeveiliging voor grootzakelijke ondernemingen over de hele wereld. Al meer dan 25 jaar ondersteunen en adviseren de security experts organisaties bij het aanpakken van de steeds veranderende beveiligingsuitdagingen. Comsec levert haar consultancy-diensten aan meer dan 600 klanten, via haar hoofdkantoor in Israël, kantoren in Londen en Rotterdam, en een netwerk van vertegenwoordigers die afkomstig zijn uit alle delen van de wereld. De professionaliteit en technische vaardigheden maakt het voor ons mogelijk om met een scala aan vooraanstaande organisaties te werken, verspreid over vijf continenten. Met meer dan 140 security professionals, bezit Comsec Consulting uitgebreide ervaring en kennis in beveiliging. Met name toegespitst op cyber-dreigingen, technologieën, markttrends, relevante wetgeving, toonaangevende standaarden en best practices. Kijk voor meer informatie op www.comsecglobal.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: