T-Systems en SAP breiden partnership uit met SAP HANA in de cloud

Vianen, 7 juli 2014 – T-Systems breidt het partnership uit met SAP AG op het gebied van SAP HANA.  Gezamenlijk richten ze zich op het leveren van een platform en cloud-oplossingen voor SAP HANA. SAP klanten profiteren hiermee van T-Systems’ expertise en jarenlange ervaring op gebied van SAP hosting uit een private cloud. Klanten van T-Systems kunnen door de samenwerking gebruikmaken van de nieuwe dienst ‘Dynamic Services for SAP HANA’. Deze cloud-oplossing levert flexibiliteit zonder te hoeven investeren in een IT-infrastructuur.

T-Systems en SAP AG bieden de mogelijkheid om ‘proof-of-concept’ (POC)-activiteiten van SAP HANA te verrichten voor deze nieuwe dienst. Zo kunnen organisaties de omgeving eerst testen en ervaren voordat een volledige implementatie is ingezet. De proof-of-concepts dekken het gehele applicatie-landschap, zelfs voor kortere periodes.

Met SAP HANA nemen bedrijven slimmer en sneller beslissingen. Dit is mogelijk door real-time analyses en rapportages, gecombineerd met versnelde bedrijfsprocessen. De software helpt bedrijven hun totale organisatie in real-time te managen, inclusief simulatie, planning, uitvoering, analyse en de mogelijkheid om direct voorspellingen te doen voor bedrijfskritische processen.

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 50.000 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2013 genereerde T-Systems circa 9,5 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op http://www.t-systems.nl

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 142 miljoen mobiele klanten, ongeveer 31 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2013). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 229.000 werknemers. In het boekjaar 2013 realiseerde de Groep 60,1 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2013).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: