Magic xpa 2.5 optimaliseert experience van appgebruiker en -ontwikkelaar

Houten, 5 augustus 2014 – Mobiele business apps, zowel voor klanten, partners als medewerkers, spelen een steeds prominentere rol bij bedrijven en organisaties in vrijwel alle sectoren. Daarom is het belangrijk te beschikken over een compleet platform voor ontwikkeling, integratie en beheer van de apps. Magic Software biedt daarvoor al enige jaren een end-to-end enterprise mobility-oplossing die ontwikkelaars en beheerders van apps ontzorgt. Van een van de componenten, het ontwikkelplatform voor multichannel-applicaties Magic xpa, is onlangs versie 2.5 gelanceerd. In deze nieuwe versie is de user experience van zowel de eindgebruiker als de ontwikkelaar verder geoptimaliseerd.

Magic xpa is een cross-platform: met de oplossing kunnen snel en kostenefficiënt mobiele apps worden ontwikkeld voor elk type device en voor elk operating system. Het garandeert tevens probleemloze integratie met back-end systemen en maakt zorgvuldig beheer eenvoudiger.

Magic xpa Application Platform versie 2.5
Het Magic xpa Application Platform is een codevrije en op metadata gebaseerde ontwikkel- en implementatieomgeving. De belangrijkste kenmerken van het platform zijn de gebruiksvriendelijkheid, de productiviteit en de kostenefficiency. Zowel softwareleveranciers als bedrijven kunnen daarmee snel multichannel- en desktop-businessapps ontwikkelen.
De verbeteringen in Magic xpa 2.5 zijn onder meer:

  • Verbeterde user experience: nieuwe animatievormen en kleurenopties, verbeterde navigatiemogelijkheden, ondersteuning van native controls en persoonlijke toetsenborden.
  • Meer uitbreidingsmogelijkheden: ontwikkelaars kunnen gemakkelijk eigen code en andere native functionaliteiten toevoegen.
  • Verhoogde ontwikkelingsproductiviteit: de verbeterde native integratieomgeving maakt ontwikkelaars productiever.
  • Push-berichten: ontwikkelaars kunnen push-notificaties toevoegen voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Verder is de ondersteuning van aanvullende database-systemen en -technologieën uitgebreid

“We weten dat apps die geen aantrekkelijke en intuïtieve gebruikerservaring bieden, niet worden gebruikt,” zegt John Verwaaijen, General Manager Benelux bij Magic Software. “Magic heeft gebruik gemaakt van alle ervaring op het gebied van mobility door nieuwe functionaliteiten toe te voegen die zowel de gebruikersinterface als de efficiency van de ontwikkelaar vergroten. Magic werkt voortdurend aan het verbeteren van de mogelijkheid om gemakkelijk diverse eigentijdse business-apps te ontwikkelen, die tegemoetkomen aan de behoeften en verwachtingen van zowel de eindgebruikers als hun business.”

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: