Info-Tech awards voor WatchGuard Technologies

De XTM-serie van WatchGuard heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van vergelijkbare oplossingen van concurrenten. Dit blijkt uit het Next Generation Firewall Vendor Landscape Report van Info-Tech Research. Als waardering ontving het internetbeveiligingsbedrijf een Value award. Daarnaast kreeg WatchGuard ook de Trend Setter award. Dit omdat de betaalbare XTM-serie niet onderdoet voor concurrerende producten. De firewall kan namelijk op verschillende dashboards rapporteren (denk aan een beveiligingsdashboard of aan een dashboard dat bedreigingen in kaart brengt). Elk dashboard heeft een gevarieerd aanbod aan componenten die op een duidelijke manier inzichtelijk maken wat er in de bedrijfssystemen gaande is op security-gebied.

Download hier het rapport

 

Bekijk hier het volledige persbericht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: