WatchGuard koppelt marges aan commitment in nieuw partnerprogramma

Den Haag, 12 augustus 2014WatchGuard Technologies, leverancier van multifunctionele firewalls, introduceert WatchGuardONE. Dit innovatieve partnerprogramma kijkt niet alleen naar de verkoopvolumes van de resellers, maar juist ook naar hun certificeringen en opleidingen. Door binnen WatchGuardONE verschillende programma’s te combineren, kunnen resellers kortingen tot wel zeventig procent bereiken. Dit maakt WatchGuardONE vernieuwend in de partnermarkt.
WatchGuard staat al vier jaar genoteerd in het leiderskwadrant van Gartners Magic Quadrant for Unified Threat Management.

“Eigenlijk is het heel simpel: goed getrainde en opgeleide resellers hebben tevredener klanten en eindgebruikers, met veiligere netwerken,” zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard. “Ons nieuwe partnerprogramma legt de macht bij de reseller, door ze zelf de mate van commitment te laten bepalen. Omdat WatchGuardONE meer de nadruk legt op waarde dan op volume, kunnen onze partners zich concentreren op de kwaliteit en professionaliteit van de oplossingen en implementaties, in plaats van op hun marge.”

Commitment
WatchGuardONE onderscheidt verschillende deelnameniveaus, zoals Silver, Gold en Platinum. De partner maakt aanspraak op aantrekkelijke kortingen, hoe ver deze oplopen is afhankelijk van de mate van commitment. De belangrijkste voordelen voor resellers zijn:

– WatchGuardONE bevat een trainings- en certificeringsprogramma, waarmee partners hun technische kennis in speciale online lessen kunnen verbreden. Hoe meer de partner investeert in training, hoe meer WatchGuard investeert in de partner.
– Directe kortingen of kortingen achteraf. De directe korting wordt gebaseerd op het aantal mensen dat elke reseller traint, de korting achteraf is een percentage van de totale verkoopopbrengst. Dat betekent minder prijsdruk in het begin en meer kansen in het algemeen.
– Multi-channel selling. De partners bepalen zelf of ze de producten online, in de winkel of persoonlijk verkopen.

WatchGuardONE zal officieel worden gelanceerd in januari 2015. Bestaande en aspirant partners kunnen nu al meer te weten komen over WatchGuardONE op de website en zich daar nu al registreren.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op http://www.watchguard.nl.

Contact
Co-Workx
Nelleke Braam
E: nelleke@co-workx.nl
T: +31 (0)6 19 29 03 19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: