Hoog tijd voor @overheid

Het uit de hand gelopen verjaardagsfeestje Project X in Haren in 2012 liet duidelijk twee werelden zien: jongeren waarbij social media de tweede natuur is en volwassenen die er nauwelijks iets mee doen. De overheid doet echter zijn best om tegen 2017 ook online te anticiperen, althans dat is het doel. De grens tussen de twee werelden wordt inmiddels wel minder groot. Om bijvoorbeeld aan burgers te laten zien wie waar actief is op social media, lanceerde Buitenlandse Zaken de ‘Sociale Media Atlas’. En tijdens de gemeenteraadverkiezingen bleek uit onderzoek van TNS Nipo dat lokale politici vrij actief twitteren en berichten plaatsen op Facebook.

Lees de gehele blog op Marketing Tribune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: