Blijven financieel managers achter met Big Data?

Hebben financieel managers Big Data en analytics wel voldoende in het vizier? Dat zal eigenlijk wel moeten. Want de combinatie van Big Data en analytics kan financieel manager helpen om hun strategische rol nog nadrukkelijker vorm te geven.

Big Data wordt vaak bestempeld als een game-changing technologie. Inmiddels staat de enorme impact die Big Data kan hebben op gebieden als marketing, productie en logistiek niet meer ter discussie. De toegevoegde waarde voor Finance is ook een no-brainer vooral omdat financiële managers meer dan ooit behoefte hebben aan dit soort ondersteuning. Helemaal nu veel financieel managers zich in deze tijden van economische stilstand ontwikkeld hebben tot een strategische adviseur van de directie. 

Lees de hele blog van Mark Raben, Head of Customer Innovations bij SAP Nederland op Financieel Management

 

Mark Raben SAP Nederland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: