Journalist Chris Nap naar contentmarketing-bureau Contact Media

Neede, 6 oktober 2014 – Contact Media groeit sterk en trekt Chris Nap (1968) aan als senior redacteur. Nap is op 1 oktober in dienst getreden bij het bureau dat hoogwaardige content en communicatie voor de IT-sector verzorgt. Hij zal bij Contact Media gaan werken voor prestigieuze klanten als ICT Media, Quint Wellington Redwood en Emerce.

Chris Nap studeerde geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en werd door Jan Bakker naar de redactie van IT-vakblad Automatisering Gids gehaald. Hij werkte er zestien jaar en schreef over de IT-arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, loopbaan- en competentieontwikkeling van IT-professionals. In 2012 ging hij over software schrijven. Hij was bij AG ook verantwoordelijk voor de inhoud van terugkerende thematische bijlagen, bijvoorbeeld rondom het jaarlijkse IT-beloningsonderzoek in samenwerking met Berenschot.

Arnoud van Gemeren, oudgediende in de Nederlandse IT-journalistiek en directeur/eigenaar van Contact Media, is ingenomen met de komst van ervaren journalist Chris Nap. “We groeien snel en kwamen handen tekort. Bedrijven willen graag geholpen worden met hun activiteiten op het gebied van contentmarketing, maar zeker als het gaat om complexe onderwerpen als IT zijn er niet veel dienstverleners die er echt kaas van gegeten hebben. Contact Media zet hiervoor ervaren journalisten in, in tegenstelling tot sommige andere bureaus.”
“De manier waarop Contact Media het verschil maakt met contentmarketing spreekt me aan,” zegt Nap. “Het is een kleine, hechte club die mooie journalistieke producten maakt, spannende klanten bedient en snel groeit. Daar hoor ik graag bij.”

Over Contact Media
Contact Media ontwikkelt en produceert content op het gebied van IT en sourcing. Op basis daarvan realiseert Contact Media tal van artikelen, magazines, onlines, onderzoeken, white papers, congresprogramma’s en meer… Uitgevers schakelen Contact Media in om hun abonnees en klanten te raken met relevante, oorspronkelijke content. Bedrijven doen dit om inhoudelijk met hun klanten en prospects te kuhttp://ih.constantcontact.com/fs138/1103664565621/img/319.jpgnnen communiceren en zichzelf als deskundige gesprekspartner te positioneren.

Chris Nap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: