14 mythes over mobility en security

Nog niet zo lang geleden was het beveiligen van mobiele bedrijfsdevices redelijk eenvoudig. De IT-afdeling stelde volledig dichtgetimmerde laptops en Blackberries ter beschikking aan medewerkers. Heel wat security professionals kijken met weemoed terug naar die tijd, want de komst van de smartphones heeft een hoop veranderd. Maar ook anno 2014 is security goed aan te pakken. Zolang we de focus maar leggen op de data en niet op de apparaten. John Verwaaijen van Magic Software benoemt veertien mythes op het gebied van mobility en beveiliging. Lees hier het hele artikel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: