Creëer zelf de leiders van de toekomst

De arbeidsmarkt verandert snel en constant. HR-managers zullen dan ook altijd op de hoogte moeten zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. En daar komt veel bij kijken. Want hoe voorspel je de arbeidsmarkt van de toekomst? Of belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je bent voorbereid op deze vernieuwingen?

Zulke vragen zijn waarschijnlijk eenvoudiger te beantwoorden dan we denken. Bedrijven kunnen namelijk hun eigen toekomst vormgeven. HR-managers spelen dan een essentiële rol in het rekruten van talenten, het verder ontwikkelen van hun vaardigheden en door van hen de leiders van de toekomst te maken.

Lees hier de hele blog van Mark Raben op HR Praktijk.nl

Mark Raben SAP Nederland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: