Denk eens andersom met design thinking

28-11-2014 • We mogen trots zijn op de Nederlandse agro-industrie. Als het gaat om de export van agri- en foodproducten behoren we tot de allergrootsten ter wereld. Dat kan alleen maar dankzij het realiseren van veel efficiency. Maar voor innovatie gaan we nog steeds vaak uit van de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt. Top-down, als het ware. Dat kan ook anders, slimmer. Met de methodiek design thinking draai je het proces om en denk je vanuit het eindstation: de eindklant.

Innovatieve bedrijven oefenen een grote invloed uit op de agro-industrie. Technologie opent deuren die voorheen gesloten waren. Maar om continu te streven naar beter, efficiënter, schoner en maatschappelijk verantwoord ondernemen, is het bekijken van de mogelijkheden van technologie binnen een organisatie niet meer voldoende.

Lees de hele blog van Mark Raben op Boerenbusiness.nl

Mark Raben SAP Nederland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: