Voormalig hoofdredacteur in dienst bij Co-Workx

Journalist en hoofdredacteur Raymond Luijbregts  
start als manager contentmarketing

Zoetermeer, 7 januari 2015 – PR- en contentmarketingbureau Co-Workx heeft zich versterkt met Raymond Luijbregts. Luijbregts was de afgelopen negen jaar hoofdredacteur van onder andere het zakelijke IT-magazine WINMAG Pro en het business/lifestylemagazine Baaz.

Luijbregts heeft de opleiding journalistiek gevolgd met als afstudeeronderwerp internetjournalistiek. Daarna trad hij in dienst bij Clipboard Publishing, waar hij de scepter zwaaide over de redactie en eindverantwoordelijk was voor de content van diverse IT- en B2B-magazines, zowel online als in print.
‘Met de komst van Raymond Luijbregts staan we nog sterker in datgeen waar we ons op profileren: solide contentmarketing. Ouderwetse PR werkt niet meer, goede content is waarmee je je als organisatie echt kunt onderscheiden, waarmee je autoriteit en thought leadership kunt opbouwen en waarmee je conversie verhoogt. Raymond spreekt de taal van een journalist, weet hoe je een goed verhaal vertelt en combineert dat met diepgaande kennis over zoekmachineoptimalisatie. Dat is pure winst voor onze klanten en voor ons’, zegt directeur Aleksandra Andjelic.

Raymond ziet bij zijn nieuwe werkgever kansen genoeg. ‘Ik wil in korte tijd de contentmarketingdiensten van Co-Workx naar een hoger plan tillen. Ook SEO wordt een speerpunt. Goede content die niet gevonden wordt, is immers pure kapitaalvernietiging. Maar ook wil ik Co-Workx zelf meer gezicht gaan geven, met name door het bedrijf met blogs en via social media veel sterker te profileren als expert in de branche.’

Raymond Luijbregts, Co-Workx

Over Co-Workx

Co-Workx is een PR- en contentmarketingbureau gericht op onder meer de ICT-branche en de industriële markt. Door onze technologische specialisatie weten de adviseurs van Co-Workx altijd precies wat de ontwikkelingen in deze branches zijn. Die kennis komt goed van pas bij onze werkzaamheden: we zorgen er met PR voor dat organisaties opvallen in de media en op social media.

Onze contentstrategieën voor opdrachtgevers hebben tot doel om leadgeneratie te realiseren en hun naamsbekendheid te vergroten. Hiervoor zetten we onder meer white papers, artikelen, blogs, persberichten of social media in. De huidige klanten van Co-Workx zijn onder andere, APC, Dassault Systèmes, SAP, Schneider Electric, T-Systems en WatchGuard. Kijk voor meer informatie op www.co-workx.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: