T-Systems toont praktische industrietoepassingen van digitalisering op CeBIT

Digitale business-oplossingen voor manufacturing, retail en automotive

Vianen, 9 maart 2015 – Het centrale thema dit jaar tijdens CeBIT is digitalisering. T-Systems toont tijdens de CeBIT 2015 hoe digitalisering, cloud en big data concreet bijdragen aan een efficiëntere en meer klantgerichte bedrijfsvoering in diverse industrieën.

De fabriek, showroom en winkel van de toekomst
Digitalisering staat hoog op de agenda van traditionele bedrijven die links en rechts door nieuwe concurrenten worden ingehaald. T-Systems helpt organisaties bij een soepele transitie naar dit nieuwe industriële tijdperk. Zo laat het bedrijf tijdens de CeBIT zien hoe een volledig gedigitaliseerd productieproces er in de praktijk uit ziet – inclusief gepersonaliseerde klantorders, just-in-time orders van de benodigde onderdelen, de daadwerkelijke productie en het leveren van de goederen.

Daarnaast demonstreert T-Systems diverse digitalisatieconcepten voor retail en automotive, zoals de ‘connected store’ en een geheel nieuwe digitale klantbenadering voor sales, service en after-sales voor autofabrikanten en autodealers.

De cloud voor iedereen
Voor de grootzakelijke markt demonstreert T-Systems zijn Dynamic Cloud platforms en diensten die IT-afdelingen helpen met het versneld overzetten van infrastructuur, software en werkplekken naar de cloud. Zo worden de nieuwste versies van het cloud integration center, Dynamic Workplace en de op vCloud gebaseerde Infrastructure-as-a-Service (Iaas) diensten getoond.

Dit jaar tonen ook grote partners van T-Systems zoals Cisco, SAP en Salesforce hun gezamenlijke innovaties op de CeBIT. Europese InterCloud-partners Cisco en T-Systems tonen een scala aan nieuwe, op OpenStack-gebaseerde diensten, die vanuit een zeer veilige Europese cloud worden geleverd. Daarnaast levert T-Systems enkele turnkey-oplossingen van de cloud. Een daarvan is in samenwerking met Salesforce ontwikkeld: een CRM-oplossing voor autodealers, dat snel en effectief klantdata analyseert om zo klanten beter van dienst te kunnen zijn. Tot slot toont T-Systems zijn gestandaardiseerde Dynamic SAP HANA cloud platform, waarmee klanten hun SAP omgeving enorm kunnen versnellen en waar ze zonder hoge instapkosten gebruik van kunnen maken.

Ervaar deze nieuwe diensten en oplossingen live tijdens de CeBIT van 16 tot 20 maart 2015: T-Systems is op de CeBIT te vinden op stand C26 in hal 4.

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 47.800 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2014 genereerde T-Systems circa 8,6 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: