ICT-dienstverlener Acuity gebruikt Magic xpi integratieplatform

Integratieplatform zorgt voor gestandaardiseerde en geautomatiseerde koppeling tussen backoffices

Houten, 1 april 2015 – ICT-dienstverlener Acuity gaat voor een aantal toepassingen gebruikmaken van het Magic xpi-integratieplatform. Het doel is een effectieve en gecontroleerde koppeling met verschillende backoffice-systemen.

Integratie van systemen staat steeds hoger op de agenda van bedrijven. Zij willen immers informatie uit de verschillende back-offce systemen niet alleen met elkaar integreren, maar ook met de gegevens die afkomstig zijn uit nieuwe technologieën zoals cloud-oplossingen, mobiele apps en social media. Door deze integratie vergaand te automatiseren, kunnen organisaties ontwikkelings-, implementatie- en onderhoudskosten drastisch reduceren. Magic xpi zorgt voor deze automatisering dankzij standaard applicatieconnectoren.

Toekomstbestendige oplossingen

Acuity zet Magic Software hoofdzakelijk in voor het integreren van IBM Software en SugarCRM Software met de bestaande backoffice-systemen van opdrachtgevers. Ook integreert de oplossing met relevante add-ons, social business- en socialmedia-applicaties. Nu de vraag naar onder meer big data en cloud computing sterk stijgt, hebben organisaties door het combineren van deze technologieën toekomstbestendige oplossingen in huis die optimale prestaties leveren. Daarnaast verkrijgen zij relevante inzichten, zodat medewerkers betere en gefundeerde beslissingen kunnen nemen.

MijnAccountantsPortal

Magic xpi wordt onder andere ingezet voor MijnAccountantsPortal. Dit samenwerkingsplatform is gericht op het faciliteren van het digitale communicatieproces en het uitwisselen van kennis tussen accountants onderling en hun opdrachtgevers. Denk hierbij aan het vereenvoudigen van het beheer van de aangiftes richting de belastingdienst, het stroomlijnen van de belangrijkste informatieprocessen tussen de accountant en hun klanten en het optimaliseren van de communicatie tussen de accountant en hun klanten.

“Magic xpi is van grote waarde voor ons samenwerkingsplatform. We bieden immers een generieke koppeling met alle backoffices van accountants aan onze klanten. Het integratieplatform van Magic zorgt dat de informatie binnen diverse financiële -, documentmanagement- en CRM-systemen op standaardwijze beschikbaar komt in MijnAccountantsPortal. Dit zorgt voor een groter functioneel toepassingsgebied van ons samenwerkplatform. Het levert ons bovendien een strategisch concurrentievoordeel op. Het is een verdere invulling van onze missie om een substantiële en actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de accountancy-sector”, aldus Aart Nijkamp, Algemeen Directeur van Acuity.


Over Acuity

Acuity is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het creëren van werkomgevingen waar professionals efficiënter en innovatiever kunnen samenwerken door het aanbieden van best of breed software oplossingen en diensten Acuity is o.a. IBM Premier Business Partner, SugarCRM Elite Partner en Professional Business Partner van Hootsuite. Daarnaast is Acuity eigenaar van MijnAccountantPortal, een samenwerkplatform voor de Nederlandse Accountancy Branche. Acuity is opgebouwd uit drie gespecialiseerde bedrijfsonderdelen en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Voor details www.acuity.nl

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: