SugarCRM zet integratieplatform van Magic Software in de spotlight

Magic xpi Integration Platform ‘Featured App’ in SugarExchange

Houten, 9 juli 2015SugarCRM heeft onlangs vernieuwingen doorgevoerd in SugarExchange, de marktplaats van SugarCRM. Sugar-gebruikers en -partners kunnen hier kiezen uit aanvullende modules, thema’s en taalpakketten die zijn gericht op het uitbreiden van SugarCRM. Hierbij heeft het concern Magic xpi Integration Platform geselecteerd als Featured App, waarmee gebruikers Sugar-implementaties kunnen uitbreiden.

Magic xpi Integration Platform biedt een codevrije en metadatagedreven aanpak voor het integreren van systemen. IT- en businessgebruikers kunnen met het platform eenvoudig bedrijfsprocessen tussen verschillende applicaties en databases automatiseren en stroomlijnen. Hierbij kunnen zij gebruik maken van een drag-and-dropmenu, waardoor gebruikers niet hoeven te programmeren en geen complexe middleware nodig hebben. Het platform leidt gebruikers stap-voor-stap door het integratieproces.

Zelf bedrijfssystemen integreren

“Dankzij het Magic xpi Integration Platform zijn gebruikers niet langer aangewezen op ICT-professionals om systemen te kunnen integreren. Business-gebruikers zonder technische kennis kunnen zelf bedrijfssystemen met elkaar verbinden en integreren. Zij kunnen hierdoor processen automatiseren en stroomlijnen, zonder zich te hoeven verdiepen in de technische kant van deze werkzaamheden”, zegt John Verwaaijen, general manager Benelux bij Magic Software.

Magic xpi Integration Platform vereenvoudigt de integratie van Sugar met:
• Vrijwel iedere ERP-oplossing, zoals SAP, Oracle JD Edwards, Sage en SYSPRO
• E-mail en social media, waaronder Outlook en Facebook
• Andere zakelijke apps. Denk hierbij aan Agile PLM, PeopleSoft, Primavera, supply chain management en logistieke oplossingen.

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: